slm kızlar geçen ay bu zamanlarda burdaydım..testim adetime 2 gün kala belirgin silik çizgi çıkmıştı dr a gitmeden adetim 1 gün geçince adet oldum:çok üzgünüm:çok çok üzüldüm bi sorunumuzda yok 10 aydır hamile kalamadım umudum bitip tükeniyor ben anne olamıycakmıyımsenağlamayumurtlama zamanlarında ilişkim oluyor hemde test te aldm yumurtlamamı tespit ettim kasık ağrım yumurta akı gibi akıntı hepsi çok şükür normal(yaşımda 24 bu yaşlarda daha sağlıklı kalınmalı halbuki)....bu ayda tam o günlerimde yumurtlama zamanında dr ların dediği gibi gün aşırı ilişkim oldu ilişkiden hmen sonra 1 saat kalkmadm zaten dışarıda akmadı...normal olan herşeyi yaşıyorm ama kalamıyorm :çok üzgünüm:bu sabah test yaptım adetime 4 gün var sabah ilk idrarla yaptım test sonucumda bişey yoktu atıcaktım ama burda okadar çok testlerini sonraya saklayan arkadaşlar oluyorki daha sonra hamile olduğunu öğreniyorlar vs. dedim bu kez atmayım testi 9 da yapmştm 1 saat öncesi baktım rsmen çift çizgiii...silik falan ama varr!!....her zaman okadar yanıldım kiii lütfen kızlar dua edin bana bu doğru olsun Allah isteyen herkese versin olanlarıda Allah sizlere bağışlasn inş. vardır yaa:Saruboceq::çok üzgünüm: