• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yazmak istedim sadece, heyecanlıyım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M-Mavera2048

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
2.733
3.289
63
Bugün regl günüm yani 28 nci gün ama olmadı =)
28 30 arasında seyrediyo aslında önümüzdeki iki gün içindede olabilir ama suan belirti yok =)
Heyecanlıyım birazda stresli =)
Bu ay duphaston ve inofolic combi kullandım ilk defa
Henüz test yapamadım, yoksa eğer şuan moralimi bozmak istemiyorum, kayınvalidemler burdayken
Bikaç gün sonra yapıcam regl olmassa bakalım=)
Dua edin bana 🙏

28 30 arasında seyrediyo aslında önümüzdeki iki gün içindede olabilir ama suan belirti yok =)
Henüz test yapamadım, yoksa eğer şuan moralimi bozmak istemiyorum, kayınvalidemler burdayken
Dua edin bana 🙏
Güzel haberlerini bekliyoruz 😁🙏🏻

Güzel haberlerin olsun inşallah

Insallah sağlıklı sıhhatli guzel bir yavrun olur bize haber ver 🥰🥰 inofolic guzel bir takviye

Insallah sağlıklı sıhhatli guzel bir yavrun olur bize haber ver 🥰🥰 inofolic guzel bir takviye
İnsallahhh, veririm tabi😘
Bu ay ilk defa basladım işte günde 2 tane içiyorum doktorumda gebelik hazırlığı için iyi bi takviye dedi insallah vesile olurda bu ay bebişim olmustur 😘

Polikistik over mi var sizde genelde o hastalarda veriliyor
Yok hayır, yani üç dört kez kontrole gitmek durumunda kaldım bazı seylerden hiç öyle bi sıkıntı görülmedi normal kist vs
Benim vitamin değerlerim çok düşük öyle bi problemim var, ben folbiol kullanıyodum aslında ama bu daha kapsamlı vitamin değerlerinde düşük olduğu için dedi
Öyle baslamış oldum

Kızlar merhaba benim de 17 Eylül regli olmam gerekiyordu hala olmadım normalde hiç şaşmazdı, psikolojik mi reglimin gelmemesi acaba çok mu kafaya taktım anlamadım, çok stresli ve heyecanlıyım, rabbim hayırlısını versin, isteyen herkese de bebiş nasip etsin inşallah 🤲

Dua edin bana 🙏
Hayırlısıyla inşallah rabbim gönlüne, gönlümüze göre versin 🤲

Nasıl söylemeyi düşünüyorum
Hiç öyle bisey düşünmedim
Bi senedir nerdeysse her ay test yapıp negatif sonuç aldımm, tek çizgi hep fotoğrafını yolladım
Muhtemelen çift çizgiyi görünce heyecandan bişey düşünemeden direkt atarım adamaa 😁

Back
X