Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinlar erkekleri mutlu etmek icin yaratılmış canlılar zaten aman istemiyorsaniz da yapin hic geri çevirmeyin belki madalya takarlar. Karim beni mutlu etmekten baska hicbisey yapmadi sen de baskalariyla ilgilenecegine benim küçükle ilgilenseydin sabaha kadar otelde sevistik acisini cikarmak icin ahahha buralar manset yapilmali cok iyi. Konu birden orgy e baglancak sandim ama olmadi. Tüm ev yaslisi genci kavgalisi kavgasizi komple roman-orgy cevirseydi sasirmayacaktim.

Sahi büyükler birkac seksli cümle etmedi mi bu kavgalar olurken?

S samayakrasivayadevushka bu kadar kisi fake yazmis bir cevabiniz yok mu? Konunun fake oldugunu dusunmemistim ama bu mesajlari gormezden gelmeniz bunu dusunduruyor.
Ne yazabilirim ki? Fake değil yani kaç yıllık üyeyim. Eski konularım duruyor. Onlra açıklama yapmaktansa gerçekten konumu ciddiye alan kişilere cevap yazmayı tercih ederim.

Sevişirken yan odanın duyması normal değil mi ayol?
İlla ki çıt çıkarıyoruzdur yani.
Siz onların duymasını göze aldığınız için onlar da bu konuyu açmakta bir sıkıntı görmemişler.

Ne yazabilirim ki? Fake değil yani kaç yıllık üyeyim. Eski konularım duruyor. Onlra açıklama yapmaktansa gerçekten konumu ciddiye alan kişilere cevap yazmayı tercih ederim.

Bende boyle dusundum. Fake yazilinca eski konulariniza baktim eski uyesiniz ama hic cevap vermeyince de acaba mi diyor insan.

Sizde höykürerek sevişmeseysiniz ozaman. Bak kuzen patlmış yokluk çekiyorum diye,hanımı da kocişkosunu mutlu edemediği için sizi suçlamış yani kıskanmış. Çünki siz kocanızı mutlu etmişsiniz. Ödül olarak acısını çıkarmışsınız otelde. Böyle devam edin ama birdahakine dikkat edin de teyze ve kocası patlamasın yokluktan.

ayınvalidem şarap vs içiyor kendi eşiyle, meyveler yüzmeler derken gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu

arkadaşlar izleyenler için yine Sex and the city filminden örnek vereceğim
ortam sex and the city 2 filminde 2 gayin evlendiği gece misafirlere tahsis ettiği müstakil yapı.
Konu sahibi çiftimiz Samantha ve düğünde ayarttığı sağdıç adam.
İlerleyen sahneler de tüm konut ve bahçedekiler dahil sevişme seslerini duyarlar bu ikilinin. Diğer çiftler de bunları duyarlar.

Cıks normal değil. Hiç annenle babanın sevişme sesini duydun mu? O insanlar kendi evlerinde 2-3 günde bir ergen/genç çocuklarına çaktırmadan sevişebiliyorsa herkes sessiz sevişebilir.

Iyi olmus mustehak sana bi daha seni alacak koca bulursan ceneni kapamayi dene yaz gonder.

Valla bana senaryo geldi, hangi koca herkesin içinde ‘sen de benimle ilgilenseydin’ filan der Allah aşkına ya.
Var var benim bir akrabam herkesin içinde karısını senden kadınlık mı gördüm diye suçladı bu ortamda aile büyükleri varken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…