- 16 Mayıs 2021
- 118
- 280
- 53
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Hem de benim icin sevisecek noollduu kiskanmayin!!Bir fantezi biçimi. İnadına sevişme Zabaha kadar hem de uuvvvv beybii
İşte toyluk bu tamamen.
Bütün sülaleye rezil oldular.
Şimdi kuzene niye boşanıyorsunuz diye soracak olan arkadaş eş dosta da reklam olacaklar.
Hatta hakim bile kuzen sevişmesinden boşandıklarını öğrenebilir
hayal gücümü zorluyor bu konuHem de benim icin sevisecek noollduu kiskanmayin!!
Insallah adama da soylemez. Hayatım bugünku seksimizi kk'dan lyanna'ya armağan etmek istiyorum diye.
Erken yatayim bari bu gece. Kulaklarım falan çınlar neme lazım
Çok tatlı yaCevap yazma dedi. Daha da üstüne gelirse bana bırak muhattap olma dedi. Akşam da karnıyarık yapar mısın ded
Yeni gelinim dedi ve çok sevdiğini vurgulayıp duruyor. Şimdi münasip bir atasözü var kelimeleri yazayım. Yeni gelin gibi sarılmakBu arkadaşın sorunları var kesinlikle abbovvvv abbovvvv
Halbuki kuzen eşine bi leopar tayt efendim bi kırmızı gecelik tavsiyesi verilse o gece onlar da mutlu olsa sorun kalmayacaktı. Belki de kuzenin performansı kötü neden hep kadın kıskanmış diye anlatıyorsunuz? Adam belki fos sizin eşiniz gibi hayvani şeyedemiyor o yüzden başka sesler duyunca eyvah evliliğim sallantıda diye düşündü. Belki kadın iki dakikalık şey için soyunmak istemiyor. Cıks hep kadına laf edin siz.
Akdöföflf gerçekten ağız tatları var mı ya?? Bu ne derece kocacılıktırÇok tatlı ya
Allah ağız yaşınızı artırsın düşmanlara fırsat vermesin
Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Çok sıkmasın boğulurYeni gelinim dedi ve çok sevdiğini vurgulayıp duruyor. Şimdi münasip bir atasözü var kelimeleri yazayım. Yeni gelin gibi sarılmak
dur dur ortalığı karıştırmayalım , onlar öyle mutluAkdöföflf gerçekten ağız tatları var mı ya?? Bu ne derece kocacılıktır
Allah size de nasip etsinAkdöföflf gerçekten ağız tatları var mı ya?? Bu ne derece kocacılıktır
Ne yalan söyleyeyim bence de sorun adamda, kadına bok atmaya başlamış erkekliğin zeval gelmesin diye. Boşanırlarsa da kadın gerçeği anlatırsa size söylemiştim sorun onda bana atıyorya ben okuyunca gerçekten kuzenin cinsel sorunları var ve kadın canına tak ettiği için işi dalgaya vuruyor gibi yorumlamıştım cidden
Şşş fazla konuşmadan kocalarımıza gidelim burda durup sakındığımız yeterli andjddjdmdur dur ortalığı karıştırmayalım , onlar öyle mutlu
Hak veriyorum. Bunları da geri çağıran bir teyze var, kuzenin annesi oluyor galiba. Al birini vur ötekine bir sülale. Maşallah inşallah.öyle de olsa tatil ortamında ağlayarak kocanın yanına gidip olayları alevlendirmek mantıklı mı sence ?
diğer kadın da kabahatli ama olayı erkek-erkeğe noktasına getiren de konu sahibi
Hiç hayatında kendi işini kendin gördün mü? Yok yani, iki çift laf da mı edemiyorsun?EŞimin ailesi ile ilgili oldupuniçin atarım evet
Cnm ya hic beklenmediğin anda oluo inan bana.Allah size de nasip etsin
Kızzzz akşama bu mesajın acısını çıkartırız da dedi miCevap yazma dedi. Daha da üstüne gelirse bana bırak muhattap olma dedi. Akşam da karnıyarık yapar mısın ded
Senin mesai bitimine çok var amaŞşş fazla konuşmadan kocalarımıza gidelim burda durup sakındığımız yeterli andjddjdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?