Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir fantezi biçimi. İnadına sevişme Zabaha kadar hem de uuvvvv beybii
Hem de benim icin sevisecek noollduu kiskanmayin!!

Insallah adama da soylemez. Hayatım bugünku seksimizi kk'dan lyanna'ya armağan etmek istiyorum diye.
Erken yatayim bari bu gece. Kulaklarım falan çınlar neme lazım

yaz kızım: hatun kişi kocasının kuzeninin eşi ile sevişme seslerini duymuş olup evliliklerinin olması gereken cinselliği içermediğini farkettiğinden ...
sdlşfs

ya o ortamda ben olsam konuyu en hızlı nasıl kapatacağıma bakarım. döndükten sonra da müsait bi zamanda kadınla başbaşa görüşürüm.

Hem de benim icin sevisecek noollduu kiskanmayin!!

Insallah adama da soylemez. Hayatım bugünku seksimizi kk'dan lyanna'ya armağan etmek istiyorum diye.
Erken yatayim bari bu gece. Kulaklarım falan çınlar neme lazım
hayal gücümü zorluyor bu konu

ya ben okuyunca gerçekten kuzenin cinsel sorunları var ve kadın canına tak ettiği için işi dalgaya vuruyor gibi yorumlamıştım cidden

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?

belki de kadının gönlü hoş edilmedi hiç.
çok üzüldüm bir kadın olarak evliliği erkeği mutlu olmak sanmanıza.

ya ben okuyunca gerçekten kuzenin cinsel sorunları var ve kadın canına tak ettiği için işi dalgaya vuruyor gibi yorumlamıştım cidden
Ne yalan söyleyeyim bence de sorun adamda, kadına bok atmaya başlamış erkekliğin zeval gelmesin diye. Boşanırlarsa da kadın gerçeği anlatırsa size söylemiştim sorun onda bana atıyor falan diyecek. Yoksa üstüne basa basa hiçbir adam bu kadar eşimi yatağa atıyorum gelmiooo şikayetinde bulunmaz.

öyle de olsa tatil ortamında ağlayarak kocanın yanına gidip olayları alevlendirmek mantıklı mı sence ?
diğer kadın da kabahatli ama olayı erkek-erkeğe noktasına getiren de konu sahibi
Hak veriyorum. Bunları da geri çağıran bir teyze var, kuzenin annesi oluyor galiba. Al birini vur ötekine bir sülale. Maşallah inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…