Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay aynı şeyi yazmışız ben de buna takıldım

zabahaaa kadarrr
çaktırmadan bize de havasını atmış.

Ben rezil oldum diye çok ağladım. Dediğiniz gibi aslında normal ama eşimin teyzesi ve eniştesi vardı sonrasında da zaten tüm aile

Valla bana senaryo geldi, hangi koca herkesin içinde ‘sen de benimle ilgilenseydin’ filan der Allah aşkına ya.
Demek adamın artık gözü dönmüş..kadın reddediyormus. .o akşam kavga etmişler ki büyük ihtimalle konu sahibi ve eşinin sesini duyup karısına serzenişte bulunmustur

Beşki yaşnız olsak öyle yapabilirdim ama büyğklerin yanında bu muhabbet o an sinirlerimi bpzdu çok utandım

Kız resmen sizi kıskanmış :) Utanmanızı gerektirecek bir şey yok. Sanmıyorum ki çığlık çığlığa seviştiniz. Fakat elbette her sevişmede az da olsa ses çıkar. Yaradı olan duyar olmayan da duyup bizim neyimiz eksik biz de sevişelim der.

Valla benim başıma böyle bir olay gelse kız utanmadan bunu ima etse ‘canım biz de siz öldünüz mü kaldınız mı merak etmiştik. O kadar sessizdi ki herhalde hiç ses gitmiyor sandık. Kusura bakma daha dikkatli oluruz’ derdim. Sonuçta sevişmek ayıp değil, hele de toplum içinde eşler arasında beklenen, olması gereken ve herkesin çocuk mocuk var mı diye de burnunu soktuğu normal bir olay. Lafını sok geç. Ne diye utanıp ağlıyorsun?

Kızım da yuvasını elbette sen yıkmadın. Zaten sevişmenin olmadığı yuva yıkılmış. Kız da sana aklınca yarasından laf sokarak son noktayı vurmuş. Lafını sokup geçsen belki şimdi boşanmaz, birkaç aya boşanırlardı. Üzülme.

Orada ne kadar kalacağımız belli değşldi. Ben hiç böyle bir şeyin olacağını düşünmedim. Zaten çok da ses olduğunu düşünmüyorum ama anlaşılmışmış bir şekilde

Ben hiç konulara fake yazan biri değilim ama ifadeler falan çok garip geldi bana. "keyfim yerinde tabi" yok "acısını çıkarmak için sabaha kadar seviştik" vs çok uyduruk geldi.

Kibleyip kenara çekileyim bari.

Kendi etmiş, kendi bulmuş. Sizin bir dahiliniz yok.

Kadın haksız da sanki siz çok haklısınız. Bir de mağdur gibi yazmışsınız burda. Düzgünce sevişin o zaman, aile ile tatile gitmissiniz dikkat edin siz de.

Iy kocanız çok itici. Kadının sizin seviştiğinizi ima etmesi çok ayıp ama kocanızın " karımın tek suçu beni mutlu etmek ühü" diye ağlaması çok normal

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben malesef o kadar hazır cevap değilim, keşke deseymişim içimde kalmazdı

Böyle bi insana cevap vermeye bile gerek yok hatta cevap verirseniz daha kötü olabilir. Asıl kendisi aile terbiyesi almamış görgüsüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…