Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BU mesajdan sonra istemesem de aklıma gelecek galiba
Allahiniz varsa aklınıza gelmez sizin yatakodasi yeterince kalabalik zaten, bir de ben girmeyeyim mevzuya

Siz kuzen esininden falan devam edin. Hatta mesajin ciktisini asın duvara, bakar bakar acisini cikarirsiniz.

Bi de konuşabilirler diyor. Bir erkek anca fuckbuddysini falan konuşur. Karısını konuşuyorsa fuckbuddy olarak görüyordur zaten
Karısı ile ilişkisini bu kadar rahat herkese anlatan koca da ne bilim bilemedim ben

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Hani bazı insanlar sırf kocasını elde tutmak için uğraşmaz, sevişmek istemiyorsa kocişini mutlu etmek için sevişmez, kendi kişiliği vardır, evlilik beklentilerini karşılamıyorsa basar gider falan. Hiç gördünüz mü böyle insanlardan? Pek görmüş gibi değilsiniz de.

Kıza cevap vermediniz mı halen.
Benim yüzümden mi dağılıyor senin hadsizligin yüzünden mi
Ayrıca eşin anlattı çok bile dayanmis sana.
Bu tatile de Belki biraz ilişkimizi toparlariz diye gelmissiniz herşeyi biliyorum , neyin tatavasini yapiyosun benim yuzumden bosanmismismis. Derdim ben olsam .
Ben enayilik ile iyi insan olmak arasındaki ince çizgiyi aşmiyorum

Konu sahibine tamamen hak verdiğim söylenemez ama bir fitillik canı kalmış bir evlilik için de vicdan azabı duymazdım ben. Ben olmazdım başkası olurdu, insanların birbirini yiyesi var, piyango da konu sahibi ve kocasına düşmüş.

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
bu bakış açısı "en güçlü silah bende" bakış açısından başka bir şey değil.

Bazı yorumlar… valla bebişler seks için bile en fazla 3-4 sene dayanır kocalar… sonra hepiniz kapının önüne. Kötü kalpler… herkes kalbinin ekmeğini yer

Yaa ne alakası varr? Been de çok düşkünümm ve bu da dolaylı olarak eşimin hoşuna gidiyor. O mutlu olsun siye değil sadece ama tabiki mutlu oluyor çok :) eşimden hiiç sakınmam. Eşim bana yetişmeye çalışıyor ve yetebildiğini hissettiğinde de çok mutlu oluyor. Her şey karşılıklı yani :) bunun kişiliksizlikle alakası yok. Keşke herkes beğendiği anlaştığı arzuladıpı kişiyle evlenebilseydi böyle olmazdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…