ben uzun süre DKNY be delicious'ı açık parfüm olarak kullandım güzel bir koku, bence de çakma kullanma onların içinde ne olduğu hiç belli değil en azından güvenebileceğimiz açık parfüm markaları var onları dene.
ben uzun süre DKNY be delicious'ı açık parfüm olarak kullandım güzel bir koku, bence de çakma kullanma onların içinde ne olduğu hiç belli değil en azından güvenebileceğimiz açık parfüm markaları var onları dene.
ayy yok vazgeçtim almam orjinalini 260 tlymiş bu hiç bilmediğim bir elma kokusuna bu kadar asla vermem bende 150 tl gibi bişi sandım
buna vereceğime birtneyin parfümleri çok başarılı onlardan alırım
ayy yok vazgeçtim almam orjinalini 260 tlymiş bu hiç bilmediğim bir elma kokusuna bu kadar asla vermem bende 150 tl gibi bişi sandım
buna vereceğime birtneyin parfümleri çok başarılı onlardan alırım
Ben 155'e aldım. Orjinal. İndirimde şu an. Daha doğrusu o parfüm indirimde değil sitede genel bir indirim var o parfüm normalde orada 180 gibi bir şeydi. Başka bir sitede de 200 dü. Yine o site de güvendiğim ve parfüm aldığım bir yerdir. Site ismi veririm ama reklam yapıyor denilmesinden korkuyorum. Araştır bulursun.
Canım D&P de kodu D21 bi bak kokusuna orjinalinden bile güzel kokar 1 yıl kadarda orjinal kullanmıştım ben yanlız orjinali 150 ile 200 tl arası değişiyor 260'a kadar çıkmış mı yaa çok şaşırdım sanmam okadar olduğunu. Yinede merak edersen eğer D&P ye git bi bak derim :)
çakma parfüm neredeyse ambalajları şişeleri bile birebir aynı oluyor ama sağlık açısından çok zararlı nerde üretildiği belli olmayan bir parfüm oluyor
açık parfüm tamamen sağlık bakanlığı onaylı orjinal kokuların benzerleri demek oluyor canım