Yazlık Parfüm YARDIM !!

zupurgelicadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
21
0
36
İstanbul
Meraba Kızlar ben aranıza yeni katıldım :)sizden parfüm iiçin yardım istiyorum yaz için iki tane parfüm almak istyrm gündüz ve gece kullanmak için neredeyse bütün forumdaki mesajları okuyarak bi liste yaptım eğer içinden kullandıklarnz warsa bana yardımcı olur msnz??

Noa
hot couture
lacoste touch of pink
lacoste touch of sun
davidoff echo
hugo boss orange bu arada parfümleri dp den almayı dusunuorum hangisi daha kalıcıdır??

hot couture yaz için ağır gelebilir aklımda biraz bayıcı bi koku olarak kalmış ama tam hatırlayamıyorum canım bilenler varsa daha iyi yardımcı olucaktır
noa zaten süper bi koku
touch of pink inde çok seveni var
diğerlerini bilmiyorum
ben olsam tercihimi noadan yana kullanırdım
gece gündüz farketmez her ana uygundur

noayı bilmiyorum canım.
hot couture kıslık bir koku,
davidoff güzel ama cok kavun gibi kokuyor.
orange ben kullanıyorum tam yazlık.
lacoste ler idare eder:))

ladymarmalade hugo boss orange bende cok duydum onuda mutlaka denicem onu dp den mi aldın kalıcılıgı nasıl???
bu arada coldplay bu tommy dediiğin hangisi pek bilmyrmda ben dp de varmı??

bu arada hepinize teskkr ederim zamn ayırdgnz cvpladıgnz için :)

ladymarmalade hugo boss orange bende cok duydum onuda mutlaka denicem onu dp den mi aldın kalıcılıgı nasıl???
bu arada coldplay bu tommy dediiğin hangisi pek bilmyrmda ben dp de varmı??

bu arada hepinize teskkr ederim zamn ayırdgnz cvpladıgnz için :)

dp de var canım,tommy dersen direk onu verirler..Bence tam yazlık bir koku,ferah ferah,temiz temiz..Ama dersenki kadınsı olsun çok kadınsı olduğunu söyleyemeyeceğim,spor ve hafif bir koku.Uzun yıllardır severek kullanıyorum,özellikle kıyafetlerime sinen ve günler sonra kokan o kokusuna özellikle hayranım..Ama tabi zevk meselesi

Ben bargellodan aldım canım orda kalıcılıgı iyi ama dp yi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…