Bebek İkinci El yazlık hamilelikler geldii

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar resimleri yükleyemedim ama isteyene gönderirim resimleri.etek elbise ve bluz var.ilgilenenler özele yazabilir.bi bakın derim ben.38 40 yada 42 bedene olur sanırım

Son düzenleme:

ekleyebildim sonunda esimde görüldüğünden daha canlı renkler çok az giyilmiş ve deforme olmamıştır.ilgilenirseniz mesajlaşabiliriz..

valla doğum yaptım ama kilolarım hala gitmedi yaz için bakıyorum benim yazın göbeğim azdı genelde kışlık almıştım işime baya yaracak

şu beli lastikli etekleri ve pantolonları nerde bulabiliriz?? markası falan var mı?

ay bana kalsa tabi az söylerim hehheh ya orta yollu bir şey olsun bende sonra başkalarına bırakıyorum bizde devir oluyor kuzenlerle:)

10 lira iyi mi mavi bluz.52 liraya almıştım 1 kere giydim.etekler 15 iyi mi ne dirsin

Son düzenleme:
önce canım sen kaç kilosun böyle de açık açık sordum ama ben 58 kiloyla hamile kaldım 70 kilo gibi doğum yaptım.bluz 1 numara ama geniş özellikle karın kısmı.kot etek 40 beden keten etek 38 ama aynılar ölçünce.kaç aylık hamilesin

canım ben doğum yaptım 56 kiloydum 82 ile doğum yaptım 4 aylık bebeğim var şimdi 76 kiloyum hala veremedim ben mecburen şimdi giymek için bakıyorum:))

ayyyy canım o zaman bi şey diyemem etekler dar gelir belki kalça kısmı gene de bilmiyorum yakın olsak denerdin ne güzel..bebişin kaç aylık 6 aydan sonra vermeye başlıyor insan inşallah verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…