• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazlık ferah parfumler

ikolojii

εїз
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
44
40
88
Kizlar bu zamana kadar çok konu açtım ama istediğim parfümü hala bulamadım. Malum yaz geliyor ısrarla sabunsu koku arıyorum ama yok olanlarda bana hitap etmiyor,kullandığınız ve memnun kaldiginiz hafif parfumleri yazarsaniz sevinirim. Parfümeriye gittiğimde hep alakasız kokular gösteriyorlar sizin önerilerinizle gidip bakmam en iyisi:) şimdiden tesekkurler

merhaba.sabun gibi değil ama çok farklı hiçbirşeye benzetemediğim ve istisnasıs 2 kişiden birinin sorduğu parfümü RUSH2 öyle ağır bayık felan değil mutlaka deneyin.

Yaz için favorim armani gio.Haricinde gucci rush 2, ralp lauren ralp, versace bright crystal, dkny be delicious tavsiye ederim. Sabunsu koku içinse,bvlgarinin bu tarz bir kokusu var.Deneyebilirsin.

Teşekkürler kızlar :) gucci rush2 sanırım yok artık ya onu zor bulurum :/ ama diğer dediklerinize bakicam:)

Kizlar bu zamana kadar çok konu açtım ama istediğim parfümü hala bulamadım. Malum yaz geliyor ısrarla sabunsu koku arıyorum ama yok olanlarda bana hitap etmiyor,kullandığınız ve memnun kaldiginiz hafif parfumleri yazarsaniz sevinirim. Parfümeriye gittiğimde hep alakasız kokular gösteriyorlar sizin önerilerinizle gidip bakmam en iyisi:) şimdiden tesekkurler

dior poison girl en son kullandigim parfum.
evvelinde ysl black opium kullaniyordum.
her ikisini de tavsiye ederim.

212 gri şişe denedin mi. 212 nyc yazıyor üstünde

burberry weekend mutlaka dene bence baya soft bir koku ama açık parfümle orjinali arasında fark var söyliyim.Orjinali daha yumuşak.8 yıldır vazgeçmeden kullandığım tek koku.Değiştiremiyorum.

Back