Lise Yorum ve Soruları Yazın YGS konusu bitirecekler

Kizlaarrr!! Ne yaptiniz basladiniz mi niye kimse konusmuyor destek olacaktik birbirimize kimsede ses seda yok ((

Evet canım, ufaktan ufaktan,, yani çok basit bi matematik kitabı çözmeye başladım.. İşlem hızımı arttırmak ve soruların çözüm yolları soru kalıpları görmek adına :) ama 2-3 günde bir çözüyorum sen neler yapıyorsun hala başlamadın mı kuzum ? :18:

Ben yatiyorum anca. Fem konu anlatimli ygs geometri kitabi verdiler dersaneden onu cozeyim dedim ama o kadar yavas cozuyorum ki... boyle olunca da hic calisasim gelmiyor. Aptal gibi hissediyorum. Matematikten hangi kitabi cozuyorsunuz? Benim islem hizim cook cookk yavas. Antrenmanlarla matematik kitabina baktim dun cok kolay diye almadim ama ise yarar mi acaba hizimi arttirma konusunda?

Evet genellikle hız konusunda problemi olanlar o kitabı çözmeli , ben kültür dersanesinin kitabını çözüyorum ama çok beğenmedim bitmek üzere,simetrileri öözmeye başlıyacağım

Merhaba kızlar,giremiyorum ne zamandır.Kafamda bir şeyler tasarladım günde 2 saatle çalışmaya baslamayı düşünüyorum daha sonralarda sıkılmak istemiyorum..Şimdii Ben 2 güne 1 konu güzerl olur diye düşünüyorum yani temennim bu yönde inş olur.Bende fem simetri seti var ant mat-2 var kartezyen yeşil var sizce olmazsa olmaz mat-1 kitabı hangisi ?

bende ne zaman artık adam akıllı çalışıyım desem hasta filan oluyorum ne şans ama

Hep oyle olur ya zaten. Benim inek sinif arkadaslarim cok sıkı calisiyor ya sinifin whatsapp grubuna hep cozemedikleri sorulari atmislar utandim kendimden daha dogru durust baslamadim bile...

kızlaaarrr ben de 12. sınıfa geçtim :) ygs yi yazın halletmek istiyorum ama olmuyor. program hazırlıyorum ancak üşeniyorum çalışmaya zaten sıcak beraber halledebilirsek eğer süper olur

Kızlar ben 11'e geçtim,çalışmak istiyorum ama beceremiyorum! Nereden başlasam bilemiyorum.. Anadolu lisesindeyim ama 9. Sınıfta hastalığım yüzünden ikinci dönem okula gidemedim,bu yıl da dersleri dinleyemedim pek.. Ne önerirsiniz bana,nasıl çalışmalıyım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar 9 dil anlatım çalışmaya başlamak istiyorum ygs için ne dersiniz 11'e geçtim

Ben de 12. sınıfa geçtim. Alanını bilmiyorum fakat LYS'de 11. sınıfın büyük bir payı olduğundan YGS'ye tam olarak şubat tatilinden sonra başlamanı öneririm. 11. sınıf konularına iyi odaklanmalısın. Ben bu ayın sonlarına doğru çalışmaya başlıyorum artık. Uzun ve zorlu bir süreç olacağından kendimi ayın sonuna kadar 1-2 saatlik çalışmalarla hazırlıyorum. Benim gibi eşit ağırlık öğrencisi isen ve matematiğinde kendine pek güvenmiyorsan 11. sınıf matematiğini iyi dinlemeni öneririm. Kendini şimdiden YGS moduna sokma. İnsan haklı olarak bir süre sonra yeter diyor çünkü.

TM ciyim evet.11 sınıf mat için çalışmaya ağustosta başlayacağım.Aslında YGS çalıştığım tam olarak söylenemez sadece Dil Anlatım 9.sınıfım çok ama çok eksik hocamız bu seneki dil anlatım konularının daha hafif olduğunu söyledi ve derslerimizde tekrar yapacakmış o yüzden çalışmak istiyorum ama tavsiyen için teşekkürler bende Fizik Kimya Biyoloji acaba çalışsam mı YGS için diyordum bunu Şubat'a erteleyeceğim ama 9-10 matematiğe şimdiden başlasam iyi olur heralde bu anlama kapasitem(!)ile 2016 Mart'ta anca bitiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…