- Konu Sahibi zamanyok_75
-
Hedef puan hedefi... Yani meslek değil,. Sayısal okudum ama bask mesleklerde olabilir., yazılım mühendisliğide olabilir
mat 9.sınıf bitirmeyi :)
Kizlaarrr!! Ne yaptiniz basladiniz mi niye kimse konusmuyor destek olacaktik birbirimize kimsede ses seda yok((
Evet canım, ufaktan ufaktan,, yani çok basit bi matematik kitabı çözmeye başladım.. İşlem hızımı arttırmak ve soruların çözüm yolları soru kalıpları görmek adına :) ama 2-3 günde bir çözüyorum sen neler yapıyorsun hala başlamadın mı kuzum ? :18:
Ben yatiyorum anca. Fem konu anlatimli ygs geometri kitabi verdiler dersaneden onu cozeyim dedim ama o kadar yavas cozuyorum ki... boyle olunca da hic calisasim gelmiyor. Aptal gibi hissediyorum. Matematikten hangi kitabi cozuyorsunuz? Benim islem hizim cook cookk yavas. Antrenmanlarla matematik kitabina baktim dun cok kolay diye almadim ama ise yarar mi acaba hizimi arttirma konusunda?
Evet genellikle hız konusunda problemi olanlar o kitabı çözmeli , ben kültür dersanesinin kitabını çözüyorum ama çok beğenmedim bitmek üzere,simetrileri öözmeye başlıyacağım
Bana bi gevşeme geldi sormayın siz ne alemdesiniz ?
Ben ingilizce falan calisiyorum ya ygs calismak yerine annemle kavga ediyoruz surekli
dil sınavlarına girmeyi mi düşünüyorsun yoksa hobi olarak mı?
Dile girmeyi dusunuyorum ama asıl hedefim hukukaklim karisik su siralar ya ne yaptigimi bilmiyorum :/ ama bugun adam akilli ders calisicam ya yetti artik
bende ne zaman artık adam akıllı çalışıyım desem hasta filan oluyorum ne şans ama
kızlaaarrr ben de 12. sınıfa geçtim :) ygs yi yazın halletmek istiyorum ama olmuyor. program hazırlıyorum ancak üşeniyorum çalışmaya zaten sıcakberaber halledebilirsek eğer süper olur
arkadaşlar 9 dil anlatım çalışmaya başlamak istiyorum ygs için ne dersiniz 11'e geçtim
Ben de 12. sınıfa geçtim. Alanını bilmiyorum fakat LYS'de 11. sınıfın büyük bir payı olduğundan YGS'ye tam olarak şubat tatilinden sonra başlamanı öneririm. 11. sınıf konularına iyi odaklanmalısın. Ben bu ayın sonlarına doğru çalışmaya başlıyorum artık. Uzun ve zorlu bir süreç olacağından kendimi ayın sonuna kadar 1-2 saatlik çalışmalarla hazırlıyorum. Benim gibi eşit ağırlık öğrencisi isen ve matematiğinde kendine pek güvenmiyorsan 11. sınıf matematiğini iyi dinlemeni öneririm. Kendini şimdiden YGS moduna sokma. İnsan haklı olarak bir süre sonra yeter diyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?