Cilt Bakımı Ürünleri Yazın yapmış olduğunuz bakımlar nelerr? Bilgilerimizi paylaşalım=)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
tatlışlarrrr yazın yapmış olduğunuz cilt ve vucut bakımlarınız varmı? neler yapıyosunuz bilgilerimizi paylaşmaya ne dersiniz sizleri bekliyo olucam:))

yazin gunesten koruyucu kremler kullaniyorum her zaman ama yapilari yagsiz ve hafif olmasi kaydiyla...
yaza ozel baska yaptigim bir bakim yok acikcasi...

spf15 iceren bir pudra aldim canim purminerals markasindan. akneye megilli cildim var, bu cildim icin bu pudra cok iyi ne sivilce yapiyor ne bir sey tavsiye ederim...
yazin fondoten kullanmam, kisin de pek kullanmam zaten (cilt lekelerim gorunse bile kullanmiyorum pek sevmiyorum cunku)...ama kullanirsam o da spfli olur bir cok fondotenin spflisi var...
lekelerime de spfli kapatici kullaniyorum canim (goz alti kapaticisi ve leke kapaticisi gibi)
ama spfli allik falan bulamadim maalesef diger urunlerin spfsiz

hmm anldım cnm bnm tesekkrler bende arastıyorum oyle genelde bnmde yaz kış uyguladığım kürler var doğal onları yapmaktan vazgecmem onun dısında bnde fondaten kullanmayı sewmıyorum kışın blki yazın zten hıc hoş durmaz..bronzluğu sewıyorum bununla ılgılı urunler kullanıyorum kakao yağı ıceren

hmm anldım cnm bnm tesekkrler bende arastıyorum oyle genelde bnmde yaz kış uyguladığım kürler var doğal onları yapmaktan vazgecmem onun dısında bnde fondaten kullanmayı sewmıyorum kışın blki yazın zten hıc hoş durmaz..bronzluğu sewıyorum bununla ılgılı urunler kullanıyorum kakao yağı ıceren

clinique nin spf 15içeren allıkları var cnm kullanabilirsin onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…