• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yazın hangi ilk adım ayakkabısı uygun olur?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar bebeğim artık hiç emeklemeden yürüyor. nike ortopedik spor ayakkabıları var. evde çıplak ayak sürekli fakat dışarıda nike giydirsem yeterli olurmu? herkes farklı bişey söylüyor ve uyguluyor kafam karıştı. bileği saran olacak, bot şeklinde, köseli olacak vs.vs. ortopedik olması yetmezmi? bu sıcakta bileği saran bot şeklinde ayakkabı nasıl giydireyim? mağazalardaki ilk adım ayakkabılarına bakıyorum hep farklı farklı. sandalet tarzında olanlar var mesela yaz için uygun ortopedik, onlardan alsam olurmu?

ilk yürümeye başladıklarında düşme olayları çok fazla olduğu için bileğin korunması sebebiyle öneriliyor birde bilekten tutunca bebekler daha güvende yürüyormuş tam anlamıyla alışana kadar

Hay Allahım :1:

Bir ayakabı mağazasına git ve ortopedik sandaletlere bak.
Bebeğine bir kaç çift dene, hangisine rahat ederse sen onu al.
Rahat ettiği etmediğini anlarsın zaten.
Yok, Nike - Pike, yok bacıklı bacıksız, yok bilekli- milekli.
Zaten 2 ay sonra onları kullanamasın.
Kendi ayağı rahat edecek şekilde bir ayakabı al yeterlidir.
Zaten bebek ayakabıları çok ucuz değildir.
Fiyatları 30 TL'den başlıyor ve dediğim gibi sadece 2 ay kullanır.
Yok, bilekli olunca güvenli olur, yok daha iyi yurur, bunları hepsi ticaret tuzakları.
Bu benim fikirimdir. Sen ne alırsan al ortopedik olmasına dikkat et, sadece.

Son düzenleme:
Back