Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yazın doğum yapan anneler bir bakabilir mi? 😊

aycaelif1884

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
236
204
18
34
Merhaba anneler. Ben ağustosta doğum yapacağım inşallah. Bebeğime hastane çıkışı alacağım ama onların içinde kışlık giysiler de var. Sorum şu siz doğum yapınca hastane çıkışlarının hepsini kullandınız mı? İlk gebeliğim bilgi verirseniz sevinirim. 🙈

Tecrübem yok ama bebek mağazasında çalıştım. Jakarlı denen kumaş türü tercih etmelisiniz. Uzun kollu da olsa delikli ve ince kumaştan oluyorlar.

Merhaba bende agustos annesiyim. Bulunduğunuz yere göre değişir ama ben kendi deneyiminden bahsedeyim, doğumdan sonra odaya geldiğimizde sıcak olduğu için kıyafetlerini çıkardık sadece badi ile yattı evde de gündüz badi ile durdu akşam bir kat giydirdim. Böyle olunca takım olarak kıyafet kullanmadım. Daha çok badi patikli pantolon kullandık.
Merhaba anneler. Ben ağustosta doğum yapacağım inşallah. Bebeğime hastane çıkışı alacağım ama onların içinde kışlık giysiler de var. Sorum şu siz doğum yapınca hastane çıkışlarının hepsini kullandınız mı? İlk gebeliğim bilgi verirseniz sevinirim. 🙈

Merhaba bende agustos annesiyim. Bulunduğunuz yere göre değişir ama ben kendi deneyiminden bahsedeyim, doğumdan sonra odaya geldiğimizde sıcak olduğu için kıyafetlerini çıkardık sadece badi ile yattı evde de gündüz badi ile durdu akşam bir kat giydirdim. Böyle olunca takım olarak kıyafet kullanmadım. Daha çok badi patikli pantolon kullandık.
Teşekkür ederim. 🥰

Ben de temmuz annesiyim hastane çıkışı giydirdim zıbın üst alt eldiven bere bu kadar ama sonrasında sadece zibinla durdurdum sıcaktan vücudunda kabarcıklar oluştu

Canım ben 6 temmuzda doğum yaptım inan ilk 3 4 gün uzun tulum yada takım giydirdim. Sonra tshirt ve pijama altı giydirmeye başladım halada o şekil cunku cok sıcak bebekler bunalıyor

Ben de ağustos annesiyim.
İlk doğduğunda hemşireler zıbın ve tulum giydirmişti fakat biz sonrasında yalnızca zıbın giydirdik. Akşamları yatarken bir kat fazla giydiriyorum tulum yeterli oluyor.

Back