• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yazın balık yağı verilmiyomuş öylemi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
mrb arkadaşlar.yazın balık yağı verilmemesi gerektiğini duydum.neden olduğunu bilen varmı.peki yazları destek amaçlı ne veriyosunuz ...

canım yazın balık yağı verilmez dediler doktorum sıcak olduğu için çocuklara ağr geleceğini
söyledi bizde ara verdik ben şimdi nutrigen üzüm çekirdeği veriyorum onun tadını beğenmedi kızım gerçi
ama yinede ara sıra veriyorum ama sen bnce doktoruna sor sana daha iyi yol gösterir

yazın alerjiye sebeb oluyor ve ağır geliyor ..bende minadex kullanıyordum minadex ferle devam edicez ...

Son düzenleme:
ağır geldiği için dendi bize.birde yanlış hatırlamıyorsam a ve d vitamini oluyormuş
balık yağlarında.yazın güneştende d vitamini alacağı için fazla geliyormuş.
bizimkinde a ve d vitamini yok.yazın kullanılabilir deniyor ama ben yinede kullanmıcam

yazın bende kullanmıyorum şimdi sadece polivit multivitamin kullanıyorum kışın tekrar balıkyağına başlıyacağım polivitten çok memnun kaldım iştahını açtı nazar değmesin:nazar:

Back