- 13 Ocak 2020
- 45.582
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.066
- 598
- 33
- Konu Sahibi dayler dayler
Hocam bağlaçlara değinecekseniz bir arkadaşı etiketlemek istiyorum. Kendisi beni konusundan engelledi ama... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi sen engeli yedin, benim ne suçum vardıHocam bağlaçlara değinecekseniz bir arkadaşı etiketlemek istiyorum. Kendisi beni konusundan engelledi ama...![]()
Sen de mi ya?Hadi sen engeli yedin, benim ne suçum vardı![]()
İşine gelmeyen, zoruna giden minik bir şey söyledim. Dalga geçmemiştim oysaki.Sen de mi ya?![]()
Evet ya o da aşırı kullanılıyorUltrasyon![]()
Evet evet, bağlaçlar hassas noktamız, kıymetlimizHocam bağlaçlara değinecekseniz bir arkadaşı etiketlemek istiyorum. Kendisi beni konusundan engelledi ama...![]()
Ooo aşırı doğru bir cümleSen de mi ya?![]()
Dikenlerim tüğ tüğ olduTüğ
Askeri ücret
Benden bu kadar şimdilik.
Larcivert var bir deSirkelemek var bir de, halıyı sirkelemek.
Bilerzik diyorlar ya o da fena.
Nereden baksan yanlışŞey var ya istifar![]()
Ultrasyon![]()
UnturasonForumda efsane bir versiyonu vardı bunun. Bulamadım ama çok feciydi.Ultrasyona secde ettirir o derece kötüydü.
![]()
Meali?Şey var ya istifar![]()
Normel ve vejina demelerine acayip gicik oluyorum gunluk hayatta insanlarinVallahi buydu.![]()
Onu yine anlarım, konuşma dilinde biraz da rahatlıktan simarikliktan yazıyoruz o şekilde. Ancak doğrusu bilinmedigi için yazilan yanlış kelimeler var ki, onlar can yakıyorNapionuz diyerek dalsam kac kisi begenir![]()
Bu hangi dilUnturason
KusmakMeali?
Tam tersi canımDeneyimsiz demek istiyorsak, “naif”
Kibar demek istiyorsak, “nahif”![]()
Yok doğrusu o şekilde ancak o kadar çok alışmışız ki naif demeyeTam tersi canım![]()