- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Doğrusunu bilip arada hata yapıyorsa tolere ederim. Ama doğrusunu bilmeyen insanı ağır cahil bulurum ve bundan da hiç hoşlanmam. Sapyoseksüellik var biraz bende.yazımının doğrusunu bilmiyor gibi sanki
Sevgi bağım yok, bu yazım yanlışıyla da oluşacak gibi değilDoğrusunu bilip arada hata yapıyorsa tolere ederim. Ama doğrusunu bilmeyen insanı ağır cahil bulurum ve bundan da hiç hoşlanmam. Sapyoseksüellik var biraz bende.
Eh bir de dilciyim, sevgilim de ben de anadilimiz dışında bir dile daha anadil düzeyinde hakimiz. İki dilde de bazen telaffuz, bazen yazılış, bazen de kullanım hakkında tartışmalar yaşarız. Türkçe üzerineyse bu tartışma, bazen “bu Tdk tartışmalarından da sıkıldım artık” der ama onun da hoşuna gidiyor. İngilizce üzerineyse de; ben İngiliz aksanını seviyorum o Amerikan, bununla ilgili tartışmalarımız oluyor genelde. Hangi aksanda nasıl telaffuz edildiğini bile tartışırız. Bu tartışmaları yapamayacağım bir insanla sevgili olamazmışım, o da ayrı bir konu . Dile hakim olmak, özellikle de anadiline, benim için çok önemli bir konu.
Hastalık vs sebebiyle algılarımın kapanması ya da dikkat dağınıklığı dışında hiçbir yerde hiçbir yazım hatası yapmamaya özen gösteririm. Karşımdaki insandan da aynısını beklerim. Erkek arkadaşım hata yapar bazen, umursamam, mesajının yazılışından çok içeriğine odaklanırım onu sevdiğim için. Tabi doğrusunu bildiğini de biliyorsam hiç kafama takılmaz. Ama zamanında, sevgi bağı daha oluşmamışsa ya da doğrusunu bilmediğini fark etmişsem konuşmayı kestiğim çok flörtüm oldu.
ay evetBir de morel onu unutmuşum.
Alinin içi buruk..
Eki Görüntüle 2984458
Yeter bacım yeter, atrial fibrilasyona sokacaksın beni burada, dayanamıyorum, dişlerimi sıkıyorum yapma
Aynen, oluşmaz bence de. Benim oturduğum ilçede, sosyal medyadan takip ettiğim bir kuaför hesabı var. O da böyle yanlış yanlış şeyler yazıyor instagram hikayelerinde. Beni kaşıntı tutuyor onları okudukça inanın. Ki hani bu birebir iletişimde olduğum ya da romantik bir ilişki düşündüğüm bir insan bile değilSevgi bağım yok, bu yazım yanlışıyla da oluşacak gibi değil
Yeter bacım yeter, atrial fibrilasyona sokacaksın beni burada, dayanamıyorum, dişlerimi sıkıyorum yapma
Konuyla alakasız amaYeter bacım yeter, atrial fibrilasyona sokacaksın beni burada, dayanamıyorum, dişlerimi sıkıyorum yapma
Bu şahsın yazımla ilgili bir sorunu yok, okumayla ilgili bir sorunu var.
evet aşırı itici ve nedense bana hep öyleleri denk geliyor. Frambuaz yerine fram boğaz yazan mı ararsın çoktu yerine çokdu mu hepsi var acayip iticiFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
De bağlaç olduğu için ayrı yazılır ama bilemedim tabii. Benim için de soğuma sebebidir çünkü kültürsüzdür, kitap okumuyordur, işim olmaz.Çok fazla hemde en temel kelimeler
Ay, yanlış yazım örneklerini gördükçe benim buradan başım dönmeye başladıTopic imdb gerilim korku 9,1 oldu. Okuyamıyorum daha fazla, anksiyetem azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?