- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Yok ki.Bizden kız almak kolay değilaşiret kızı.
Ben şey düşündümKatibin Ruhu oğlu varsa ona verecem kızımı çok çalışıyor. Paralarını kızım yiyecek
Sen biraz alınma ama kötü kaynana olursun hxhshdhhdhshdh
Olsa kesin alırdın ama benim tüm vukuatlarımı biliyorsunYok ki.
Sen yine de önce daha iyi seçenekleri bi dene istersen
Bizim kızda günde 3 sefer kakalanıyorSen yine de önce daha iyi seçenekleri bi dene istersen
Olmadı biz burdayız zaten
Ciddi düşünüyorsan baştan uyarayım bizim oğlan uyurken homurdanıyor sürekli
Cocukluk arkadasim vardi aynı mahalleden, surekli mektuplasirdik, yanlış yazdi diye bir mektubumda 'yanlış' ve 'yalnız' kelimelerini nasil ayirt edecegini, nasil dogru yazacağını anlatmistim. Ondan sonraki mektuplarda doğru yazıp, ya altini cizmisti ya da buyuk harflerle yazdi bak dogru yazıyorum gibisinden (tabii aramizda geyik konusu olmuştu bu ama, ogrendi mi ogrendi). Hatta bir mektubunda bana olan sevgisini dile getirirken, sen bana yalından yalnız, yanilmaktan yanlış yazmayi ogretmis insansin be! Demisligi varYa öyle demek yerine öğle işte dedi ya bittim
Konu kakaysa o eviBizim kızda günde 3 sefer kakalanıyorAllah kahretmesin olmayacak bu iş Katibin Ruhu hemen bi oğlan doğur
Hepinizin bi anda kızı olu verdi..Benimki kızyoksa iyi dünür olurduk
Ben de çocuk bakmaya yardımcı arayınca herkes öyle oluyorHepinizin bi anda kızı olu verdi..
giggles görüon dimi hxjsjd
Kızım benim gibi değil Vallaaa, özünde iyi biridir
Senin soguyacagin var, hic sey etme benceBu kişi bir gün önceden akşam haber veriyor yarın görüşelim diye bu normal mi peki, adam külliyen takıntı sebebi
Sen benden zengin olduğun için biz sizi yiyebülürüz.Bizim kızda günde 3 sefer kakalanıyorAllah kahretmesin olmayacak bu iş Katibin Ruhu hemen bi oğlan doğur
Senin soguyacagin var, hic sey etme bencegörüşelim mi diyorsa sorun yok da, görüşelim derse bakarız bilmiyom derm ahaha
Yarın görüşelim mi ? demesi takıntı değil ama sizin bunu takıntı olarak nitelendirmeniz aşırı hassas olduğunuzu gösterir ... Soru sorması ,müsaitsen görüşelim demesi bile rahatsız ediyorsa ,sinir olmuşsunuz ona bir kere :) bu durumda görüşmeye devam etmemeniz gerekiyor .Bu kişi bir gün önceden akşam haber veriyor yarın görüşelim diye bu normal mi peki, adam külliyen takıntı sebebi
Bir kaç gün öncesinde bildirilmesi gerekmez miYarın görüşelim mi ? demesi takıntı değil ama sizin bunu takıntı olarak nitelendirmeniz aşırı hassas olduğunuzu gösterir ... Soru sorması ,müsaitsen görüşelim demesi bile rahatsız ediyorsa ,sinir olmuşsunuz ona bir kere :) bu durumda görüşmeye devam etmemeniz gerekiyor .
Hiç katılmıyorum size. Belki de anadilindeki kelimeleri yanlış kullanan insanları baştan elediğim için düzgün, uzun zamandır devam eden bir ilişkim olmuşturBekarsınız ya bunu da sorun sanıyorsunuz. Gözünüzü sevdiklerim keske tek sorun o olsa. Bundan soğuyorsaniz ohooooooo kesin bosanirsiniz
Cehalet belirtisi olduğu için soğurdum. Çok küçük detaya takılmam. türk dil kurumuyla mı flörtleşiyorum sanki ama bariz hatalar karşındakinin düpedüz cahil olduğunu gösterir bence.Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Size, evinize gelmek istiyorum demiyor ki ? Bunun için bir kaç gün öncesinde sorulmalı...Bir kaç gün öncesinde bildirilmesi gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?