- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Yazım kurallarını bilmeye bile gerek yok artık akıllı klavyeler sayesinde. Kelimenin doğrusunu gösteriyor zaten.Yani bunu yapan insanın eğitimi ilkokuldan bile öncede kalmış olmalı. Ağızdan çıktığı gibi kelimeye dökmesini hiç mi öğrenememiş
Neden böyle bi gen havuzu sorumun cevabını aldımBen direkt evlendim gigişim
Ama neyini sevdim biliyor musun ? Türkçeye inat bir dil geliştirdim demesini hxjsjjdjdhsj ALLAH BELAMI
ÇooookAma espiri yeteneği varmış :)
Çocuğumuzu düşünsene ?Neden böyle bi gen havuzu sorumun cevabını aldım
Sağ ol
Alternatif çabasına aşık oldun
Doğru , gerçekten yutarak yuvarlayarak yazanlar var fazlasıyla...Burada benim gördüğüm asıl sorun sesli harfleri yutan çok var bir de nokta koymuyorlar. Konuyu da makale gibi uzun yazıncaArtık herkez'e takılamıyorum bile
Uyarınca da bozuluyorlar ama gerçekten zor okuyorum sesli harfleri kullanmayanları.Doğru , gerçekten yutarak yuvarlayarak yazanlar var fazlasıyla...
nbr ?
nasılsın ? dediğinde eline kıran giriyormuşcasına
Turnusöl ne demek diye baktım kimya ile alakalı bişi çıktı jdjdjdEvet soğurum direkt cehalet turnusolü
Ben geçen birine anlamadım konuyu yazdım , o zaman okuma dediUyarınca da bozuluyorlar ama gerçekten zor okuyorum sesli harfleri kullanmayanları.
Çok kültürlü bir birey olacakÇocuğumuzu düşünsene ?çocuk bi benim dille bir de babasının şemmamesi ile büyüyor hxjsjdjdh
Bu şekildeyse kesinlikle soğurdum. Onunla bir gelecek düşünemezdim.Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Soğurum. Flörtü uzatmam.Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
Bu kuaförünki tek tük de değil. Doğru yazdığı kelimeler tek tük desem daha doğru olurBende hemen düzeltme istegi doguyor…
Bir keresinde instagramda takip ettigim bir fotografciya yazmistim hikayesinde bir kelimeyi yanlis kullandigi icinYalniz bu türkce degildi, ben yurtdisinda dogup büyüdüm. Gayette anlayisli karsiladi, hatta düzeltmisti galiba hatayi.
Bu tek tük oluyorsa bunu insanlara söylemekte sorun görmüyorum, bazilari galiba gercekten bilmiyor.
Soğumak için bahane arıyorsan nefes alması bile yeterli olabilirFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
Bizden kız almak kolay değilÇok kültürlü bir birey olacak
En kötü benimkiyle evlendirirsin
Bizimki de bu gidişle farklı bi sürü dil duymaktan konuşamayacak
Hemen alayım diye demedim ya zatenBizden kız almak kolay değilaşiret kızı.
Ben şey düşündümKatibin Ruhu oğlu varsa ona verecem kızımı çok çalışıyor. Paralarını kızım yiyecek
Sen biraz alınma ama kötü kaynana olursun hxhshdhhdhshdh
Allah elinize düşürmesin kıazzKeko olduğu izlenimi veriyor bana ‘öyle’ yerine ‘öle’ diye yazanlar. Hani eskiden b yerine ß koyanlar, g yerine q yazan apaçi emolar vardı ya aklıma onlar geliyor. Dar parlak bi eşofman takımı, diken gibi saçlar… Anlatırken soğudum.
İşte tam kaynana cevabıHemen alayım diye demedim ya zaten
Pek gelin dostu olduğumu söyleyemem
Kimse almaz da evde kalırsa diye en kötü dedim
Bizim oğlan benim yüzümden kesin her türlü bekardır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?