Selam canim esim yazilimci ona sordum. Soyle bir cevap verdi; Html bir programlama dili degildir metin isaretleme dilidir ama statik websayfalari yapilmaktadir. Bir websitesinin olmazsa olmazlarindandir statik bir web sayfasini dinamik bir websayfasina cevirmek icin dinamik olan dilleri php,asp vs kullanarak web sayfalarina dinamik yapi olusturulabilir. Web yazilimini yani ogrenmek isteyen kisilerin izleyecegi yol su sekildedir; Html, Css, Javascript daha sonra dinamik diller buda tercih meseledir bu php de olabilir asp de. Gunumuzde iyi bir yazilimcida aranan kriterlerler kullanmis oldugu dilin kutuphanelerine hakim olmasidir. Cunku projelerin hizli sonuclanmasi icin kutuphanelere cok ihtiyac duyacaksiniz. Bunun icin egitim paketi almanizi oneririm. Ama siralama yukaridaki sekilde olmalidir.
html icin sanalogretim de Volkan Alakent'in html5 ve php egitim setini alabilirsin. Yanisira css icin de youtube dan css egitimi diye arattirdiginda yakin kampus kanalina bakabilirsin. Ama volkan alakenti ozellikle oneririm.
Umarim yardimci olur.