- 13 Ağustos 2020
- 15.002
- 84.352
- 548
- 32
Hayır ben okumadım bölümü. Eşimden dolayı biliyorumGüzel bu arada sizde mi okuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ben okumadım bölümü. Eşimden dolayı biliyorumGüzel bu arada sizde mi okuyorsunuz
KK yorumcusuyum.Fazlaymış peki mesleğiniz nedir
İlgimi çeken erkek çok yoktur ki sarışın seviyorum ama onu bile zor bulurumAsıl şu sözün saçmalık en güzel zamanlar aaa
Evlisiniz o zamanKK yorumcusuyum.
Bulursun ayol aaa kökü mü kurudu canımİlgimi çeken erkek çok yoktur ki sarışın seviyorum ama onu bile zor bulurum
Evet 6.5 yıldırEvlisiniz o zaman
Yok ya ben eğitim hayatımda sevgili yapmayı düşünmüyorum zaten sevgili saçmalıktan ibaret
GüzelBilgisayar teknolojisi ve programcılık. Mezun olalı 15 yıl oldu
Bana göre öyle aşık olsam bile çok zor
Peki eşiniz tam istediğiniz gibi miEvet 6.5 yıldır
Güzel siz ne okuyorsunuzHayır ben okumadım bölümü. Eşimden dolayı biliyorum
Yok ama benden hoşlanmazlar gibime geliyorBulursun ayol aaa kökü mü kurudu canım
Oo hastasıyım kendisinin. Zaten sen doğduğunda filan manitamdı o zaman bi yapıştım ben buna bırakmadım.Peki eşiniz tam istediğiniz gibi mi
Neden canım herkes buluyor bi şekilde birilerini bak gündüz kuşağındakilereYok ama benden hoşlanmazlar gibime geliyor
GüzelOo hastasıyım kendisinin. Zaten sen doğduğunda filan manitamdı o zaman bi yapıştım ben buna bırakmadım.
Saçlarım siyah onu geçtim gözlerim renkli bile değil sarışın erkek bile sarışın kız isterNeden canım herkes buluyor bi şekilde birilerini bak gündüz kuşağındakilere
Ya doğru ağlaSaçlarım siyah onu geçtim gözlerim renkli bile değil sarışın erkek bile sarışın kız ister
Neden ağla dedin ki şimdiYa doğru ağla
Aĝlamanı istedimNeden ağla dedin ki şimdi
Peki neden istedinAĝlamanı istedim