Vardır tabi niye olmasın.Yazılım seviyorum hatta üniversite gidiceğim bu sene ama takıldığım bir şey var yazılım bölümünde çok kız var mıdır? Stajı uzaktan yapabilir miyim?
Arkadaş bulmak için ve ben zaten kızımOlsa ne olmasa ne?
Birileriyle sohbet ediyordum yazılım yazma full erkek var diyorlardı o yüzdenVardır tabi niye olmasın.
Başka bölümden bulursun kıaaaz yurttan filan. Yazılımda kız azsa manita bulursun negzelArkadaş bulmak için ve ben zaten kızım
Birde siz yazılım okuyor musunuzOlsa ne olmasa ne?
E sonuçta arkadaş bulma ortamı değil hoşlanmıyorsan derslere girip çıkarsın mühim değil kiBirileriyle sohbet ediyordum yazılım yazma full erkek var diyorlardı o yüzden
Yok canım okumuyorumBirde siz yazılım okuyor musunuz
Yok ya ben eğitim hayatımda sevgili yapmayı düşünmüyorum zaten sevgili saçmalıktan ibaretBaşka bölümden bulursun kıaaaz yurttan filan. Yazılımda kız azsa manita bulursun negzel
Ben yazılım mezunuyum. Çok da kız var. Merak etmeyinYazılım seviyorum hatta üniversite gidiceğim bu sene ama takıldığım bir şey var yazılım bölümünde çok kız var mıdır? Stajı uzaktan yapabilir miyim?
Tam üniversite ne bilmiyorum ama lisede erkekler çok iğrenç davranıyordu o yüzden kızlarla yakın olmak isterimE sonuçta arkadaş bulma ortamı değil hoşlanmıyorsan derslere girip çıkarsın mühim değil ki
Güzel birde staj uzaktan yapabiliyor muyuzBen yazılım mezunuyum. Çok da kız var. Merak etmeyin
Ne okuyorsunuzYok canım okumuyorum
kizlar var merak etmeyin olur arkadaşınız.Tam üniversite ne bilmiyorum ama lisede erkekler çok iğrenç davranıyordu o yüzden kızlarla yakın olmak isterim
Asıl şu sözün saçmalık en güzel zamanlar aaaYok ya ben eğitim hayatımda sevgili yapmayı düşünmüyorum zaten sevgili saçmalıktan ibaret
10 yıl once mezun oldumNe okuyorsunuz
Güzel bu arada sizde mi okuyorsunuzkizlar var merak etmeyin olur arkadaşınız.
Bilgisayar teknolojisi ve programcılık. Mezun olalı 15 yıl olduNe okuyorsunuz
Fazlaymış peki mesleğiniz nedir10 yıl once mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?