• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazı Yazmak İçin Uygun Site/Bloglar

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Merhaba, biliyorum ki bu kulüpte kalemi müthiş dostlar var. Soruyorum sizlere, kendi çapınızda fikirlerinizi, görüşlerinizi aktarabildiğiniz güzel alanlar var mı? "Konu ne?" diyecek olursanız, "Her şey!" ; özellikle eğitim, kadınlar ve çocuklar...

Merhaba, biliyorum ki bu kulüpte kalemi müthiş dostlar var. Soruyorum sizlere, kendi çapınızda fikirlerinizi, görüşlerinizi aktarabildiğiniz güzel alanlar var mı? "Konu ne?" diyecek olursanız, "Her şey!" ; özellikle eğitim, kadınlar ve çocuklar...

Merhaba :)
Kendimin bir blog olsun cok isterdim ama birseyleri yaziya dokmek zor geliyor.
Takip ettigim iki blog var 1.si kişisel gelisim ve huzurlu yasayabilmek adina bilgilerini paylasan MAVİ rumuzuyla yazilarini yayinlayan bir bayan arkadasin blogu. örnek yazi ; ( https://mavininyolu.blogspot.com/2018/09/evliligin-hangi-mevsimindesiz.html?m=1 )
2.si ise yemek pasta vs. tarifleri paylasan cahide sultan isimli arkadasin yazdigi blog.
Biri ruhuma biri mutfagima iyi geliyor
Keske bende yazabilsem

Selamlar siteyi pek aktif kullanamıyorum. Ev,çocuklar, bir de pandemi girdi araya kendimi mutfaga ve kitaplara verdim. Son okudugum kitap müthiş arkadaşlar hepinize tavsiye ediyorum.. hatta iki kitap tavsiye edeyim. İnşallah yazdıgım bu mesajı görürsünüz. Bu site de nasıl kullanılıyor çok emin değilim çünkü.

SIR KAPISI - yazarı Filiz Okur YILMAZ.
Huşu agacı - FUNDA UCUKER

inanın çok çok seveceksiniz müthiş iyi gelen yazılar bi bakın lütfen sonra da bana yorumlarınızı yazın bekliyorum kızlar :)

Eklentiler

• sir-kapisi-hakikat-tektir-serisi-1-kitapaffe5604ed4a9e6e586d319646b70beb.webp
    sir-kapisi-hakikat-tektir-serisi-1-kitapaffe5604ed4a9e6e586d319646b70beb.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkür ederim. Bilgisayar sırası bana pek gelmiyor herkes evde bende mutfaktan çıkamıyorum malum pandemi çocuklar. ama çok çok beğendiğim iki kitaptan bahsetmek isterim. Lütfen ama gerçekten lütfen bir bakın çok güzeller. instada da sayfaları var Sır Kapısı Filiz Okur Yılmaz yazmış bir de Huşu Agacı Funda ucukerin kıtabı özellikle bayanlara tavsiye ediyorum ...

Back
X