Forum seçenekleri bölümünden üyeler yazı boyutunu ve rengini degistirebilmeli bence büyük ve iri yazılar göz yorucu oluyorOncelikle kimse yanlis anlamasin, kendi fikrim.
Daha evvel boyle bir konu acildi mi bilmiyorum, ancak uzun zamandir gordugum bir sey.
Neden buyuk font ile yaziliyor, hani dikkat cekip illa o yaziyi okuma zorunlulugumuz varmis gibi? Simdi diyecekler ki okuma kardesim. Ama sayfanin tamamini kaplayacak denli yazdigini farketmiyor bunu derken.
Forum sahipleri dikkate alir mi bilmem ancak buyuk font internet dilinde bagirma anlamina gelir ve rahatsiz edicidir, forum yonetimi umarim bir care bulursunuz buna.
Cevap yazdığımız kısmında var ama böyle bir uygulama.sayı ile belirtilmiş.1-2-3-4-5-6 ve 7.Eki Görüntüle 1925362 yazilar cok buyuk forum seçeneklerinde küçük yazi boyutu olmali
Nerde bulamadım forum seçeneklerinden ayarlamay calistim ama galiba pro uyeler değiştirebiliyor sadece[/QUOTE][QUOTE="bulca, post: 49345813, member:ayarlamayaevap yazdığımız kısmında var ama böyle bir uygulama.sayı ile belirtilmiş.1-2-3-4-5-6 ve 7.
Teşekkür ederim deneyecegim benim asil derdim merakli insanlar teldeki yazıyı rahatlıkla okuyorlar ben forma bakarken bunu istemiyorumsabit kısmı pro üyeler için geçerli,cevap yazıyoruz ya buraya Büyük harfle A A var yanyana birinde yazı rengi diğer büyük A da yazı boyutu var oradan ayarlanıyor.
yani siz buraya telefondan bakarken yanınızda ki kişiler için mi diyorsunuz onunda kolayı var aslında hangi tarayıcı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üst köşede alt alta 3 nokta var oraya tıklayınca alt alta bir sürü işlem var oradan sayfayı küçültebilirsiniz zoom yazar - de küçülür + da büyür .Benim ki 90 mesela siz dahada küçültebilirsiniz.[/QUOTE]Teşekkür ederim deneyecegim benim asil derdim merakli insanlar teldeki yazıyı rahatlıkla okuyorlar ben forma bakarken bunu istemiyorum
Tum forumun genel olarak yazi boyutu biraz küçük olsa.
Siz hangi tarayici yi kullanıyorsunuz benim denediğim bir cok tarayicida bu ozellik yok[/QUOTE]yani siz buraya telefondan bakarken yanınızda ki kişiler için mi diyorsunuz onunda kolayı var aslında hangi tarayıcı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üst köşede alt alta 3 nokta var oraya tıklayınca alt alta bir sürü işlem var oradan sayfayı küçültebilirsiniz zoom yazar - de küçülür + da büyür .Benim ki 90 mesela siz dahada küçültebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?