Yazı büyüklüğü

Molia

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
373
Oncelikle kimse yanlis anlamasin, kendi fikrim.

Daha evvel boyle bir konu acildi mi bilmiyorum, ancak uzun zamandir gordugum bir sey.

Neden buyuk font ile yaziliyor, hani dikkat cekip illa o yaziyi okuma zorunlulugumuz varmis gibi? Simdi diyecekler ki okuma kardesim. Ama sayfanin tamamini kaplayacak denli yazdigini farketmiyor bunu derken.

Forum sahipleri dikkate alir mi bilmem ancak buyuk font internet dilinde bagirma anlamina gelir ve rahatsiz edicidir, forum yonetimi umarim bir care bulursunuz buna.

Forum seçenekleri bölümünden üyeler yazı boyutunu ve rengini degistirebilmeli bence büyük ve iri yazılar göz yorucu oluyor

yazilar cok buyuk forum seçeneklerinde küçük yazi boyutu olmali

Nerde bulamadım forum seçeneklerinden ayarlamay calistim ama galiba pro uyeler değiştirebiliyor sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE="bulca, post: 49345813, member:ayarlamayaevap yazdığımız kısmında var ama böyle bir uygulama.sayı ile belirtilmiş.1-2-3-4-5-6 ve 7.
Nerde bulamadım forum seçeneklerinden ayarlamay calistim ama galiba pro uyeler değiştirebiliyor sadece[/QUOTE]
sabit kısmı pro üyeler için geçerli,cevap yazıyoruz ya buraya Büyük harfle A A var yanyana birinde yazı rengi diğer büyük A da yazı boyutu var oradan ayarlanıyor.

Teşekkür ederim deneyecegim benim asil derdim merakli insanlar teldeki yazıyı rahatlıkla okuyorlar ben forma bakarken bunu istemiyorum
Tum forumun genel olarak yazi boyutu biraz küçük olsa.

sabit kısmı pro üyeler için geçerli,cevap yazıyoruz ya buraya Büyük harfle A A var yanyana birinde yazı rengi diğer büyük A da yazı boyutu var oradan ayarlanıyor.
Teşekkür ederim deneyecegim benim asil derdim merakli insanlar teldeki yazıyı rahatlıkla okuyorlar ben forma bakarken bunu istemiyorum
Tum forumun genel olarak yazi boyutu biraz küçük olsa.[/QUOTE]

yani siz buraya telefondan bakarken yanınızda ki kişiler için mi diyorsunuz onunda kolayı var aslında hangi tarayıcı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üst köşede alt alta 3 nokta var oraya tıklayınca alt alta bir sürü işlem var oradan sayfayı küçültebilirsiniz zoom yazar - de küçülür + da büyür .Benim ki 90 mesela siz dahada küçültebilirsiniz.

Tum forumun genel olarak yazi boyutu biraz küçük olsa.
yani siz buraya telefondan bakarken yanınızda ki kişiler için mi diyorsunuz onunda kolayı var aslında hangi tarayıcı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama üst köşede alt alta 3 nokta var oraya tıklayınca alt alta bir sürü işlem var oradan sayfayı küçültebilirsiniz zoom yazar - de küçülür + da büyür .Benim ki 90 mesela siz dahada küçültebilirsiniz.[/QUOTE]
Siz hangi tarayici yi kullanıyorsunuz benim denediğim bir cok tarayicida bu ozellik yok

Siz hangi tarayici yi kullanıyorsunuz benim denediğim bir cok tarayicida bu ozellik yok[/QUOTE]
google chrome.Normal internettede var.baktım şimdi.

reklam engelleyici mi hayır yok kullanmıyorum ama yazı fontu zoom ile onun bir bağlantısı yoktur .çünkü zoom olayı normal menüde görüken birşey internet geçmişi sil işlemin alt kısımlarında.

Anladim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…