Yazdığım Parfümlerden hangisini önerirsiniz?

ispanaklikoyyimirtasi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
557
1
96
Diğer
escada magnetic beat
tommy girl
tommy 10
Estee Lauder - Pleasures
hugo boss femme
Cacharel promesse
Cacharel NOA fleur

yaşıma uygun olsun, 17 yaşındayım.
orjinalleri değil tabi ki, açık alacağım :)..d&p parfümleri çok yağlı oluyor, athena veya you and me den hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
escada,noa çok uygun ama tommy girl daha uygun geldi bana yalnız tommy girl hala piyasada var mı emin diilim
17 yaşındayken ben de tommy girl kullanıyordum
bunların dışında dkny be delicious ve özellikle ralph lauren - ralph (mavili şişe) şiddetle tavsiye ederim

Cacharel NOA fleur ve Hugo Boss femme gayet hafif kokular, 17 yaşında biri için de gayet uygun, çokkk da hoş bence yerimseniben

15 yaşımdan 18 yaşıma kadar tommy girl kullandım..orjinal kullanıyordum bir de dp den taklidini almıştım çok önemli bir yere gitmiyorsam çarşıya pazara giderken dp den aldığımı sıkıyordum..dp yi pek sevmem normlade ama tommy girl de kokusu birebir di neredeyse...tavsiye ederim.ilk erkek arkadşım 17 yaşımdaydım ve çok beğenmişti:))))) ilk gençlik yıllarımı hatırlatıyor o parfüm her duyduğumda kokusunu:)

açık satılan hiç bir parfümü önermiyorum...bence en iyisi orjinal kokular bütçene uygun orjinal bir koku bul çünkü açıkların hiçbiri orjinal kokusunu vermiyor ve ciltte lekelenme yapar yaz aylarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…