yazdığı şeyi görmeyip saçma sapan anlamışım:(((

Daha önceden tanışıyor muyuz sorusu başında nasılsın olsa da anlamsız değil mi ya ? Yani nasılsın demiş ama tanışıyor muyuz niye demiş o zaman ? Kendi eklemişken hem de .Ben Şermin e katılıyorum

Zaten konuşmaya niyeti olsa sizin tanışmıyoruz ama tebrik istedim tarzı mesajınıza. “Teşekkür ederim çok naziksiniz,gerçekten benim için önemliydi…” gibi bir mesaj atardı.
Birine hem nasılsın diye mesaj atıp arkaından tanışıyor muyuz demek aşırı saçma.
Kafaya takacak bir durum yok çünkü adam ilgisiz. Sonuç olarak bir gün o sana yazarsa devam yoksa salla

Ekleyip, fotoğrafını beğenip, tebrik mesajı sonrası "tanışıyor muyuz?" demek neyin nesi? Çok saçma.
Hiçbir şey yapma bence, senin cevaplarında abes bi şey yok, yazacaksa o yazsın.

Nasılsın diye yazdıktan hemen sonra mı tanışıyor muyuz diye yazmış mesajların saatlerine bir bakın eğer art arda yazdıysa tanışıyor muyuz demesi de abes olmuş

evet. tanışıyor muyuzu garip bulup nasılsını görmemişim.
bugün tekrar okuyunca fark edip üzüldüm
Aynen böyle yazın o zaman çok net ve açık bence.

Ama bir şey diyeceğim nasılsın? Tanışıyor muyuz ne demek ki?

Tebrik ederim yeni isini
Teşekkürler
Nasılsın (burdaki nasılsın seni tanıyorum ne var ne yok hadi konuşalım)
TANİSİYOR MUYUZ? Upsss burda bir sorun var! Birbirimizi bir şekilde eklemişiz belki bir avcı tabiri caizse yani, herkesi ekliyor herkes kendi ekmeğinde ona göre… bir şekilde tanisip konusacak

Ya da gerçekten kim olduğunuzu unuttu

bugün attım bi şey ama yazmadı. ilk o baktı gerçi neyse boomer boomer düşüncelere kapılmak istemiyorum sldlslfk umarım yazar ya((
Nedense o da sizden hoşlanıyor gibi hissettim.

Ayrıca konuyu okuyunca aynı şey benim de başıma geldi.
Yazsın diye beklediğim çocuk bir gün bana mesaj atmıştı.
+ Ay çok güzel kırmızımsı..
yazmış . Bende gökyüzündeki ay olduğunu anlamayıp sapık çıktı diye heryerden engellemiştim.

Takılmaaaaaa yazayım mı yazmayayım mı bilmem ne yaz gitsin biraz yoğun bir gündü nasılsın kısmını görmemişim özür dilerim paldır küldür cevap vermişim gibi oldu, ben baştan alıyorum eee nasılsın? yaz başlat sohbeti ay çok cici en sevdiğim flört dönemleri.. arada da en şahanelisinden gülücüklü sevimli story at tamamdır

"Tanışıyor muyuz" sorusu ayıp olmasın diye nasılsın ilave etmiş gibi geldi bana
ilgisi olsa "tanışalım ben Tankut :)" derdi.

Bu arada "Tanışıyor muyuz??¿" bana çok 2010lar vibei veriyor, sinirlense "yoL aL" da der bu.

Ne var ki yahu bunda. İsteyen erkek tekrar yazardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…