• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazarak para kazanılır mı? Bu site güvenli midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar internette gezinirkenxxxxxxxxxxxxxxxxxx bu siteye denk geldim.

Burada çalışan var mı? Acilen işe ihtiyacım var. Güvenilir midir? Vergi ödemek gerekliymiş,nasıl ödenir,neler yapılır.

Özgeçmiş,adres bilgilerimi paylaşsam sorun olur mu?

Bilgi paylaşımında bulunursak çalışmak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

Teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hep bu tur siteler bulup soru soruyorsun. Benim bir bilgim yok, bende senin sayende baktim , sahtekar mi degiller mi denemeden bilemezsin. Freelance icinde sormustun orada birileri proje istiyor. Mesela logo isteniyor. Bir gunde 30 dolara yaparim diyorsun ve kucuk bir yazi yaziyorsun. Onlarda 10 kisi arasindan birini seciyorlar.
Bu da sanirim paralel nitelikte bir yer. Istenen yaziyi yazdikca para kazaniyorsun.

Sen hep bu tur siteler bulup soru soruyorsun. Benim bir bilgim yok, bende senin sayende baktim , sahtekar mi degiller mi denemeden bilemezsin. Freelance icinde sormustun orada birileri proje istiyor. Mesela logo isteniyor. Bir gunde 30 dolara yaparim diyorsun ve kucuk bir yazi yaziyorsun. Onlarda 10 kisi arasindan birini seciyorlar.
Bu da sanirim paralel nitelikte bir yer. Istenen yaziyi yazdikca para kazaniyorsun.

İşe ihtiyacım var canım. Evden ne yapabilirim diye uğraşıyorum. Tasarımcıyım,nikah şekeri falan tasarlıyorum.

Afiş,broşür tarzı şeyler de tasarlıyorum. Ne yazık ki forumda bununla ilgili bir bölüm dahi yok.

Bende böyle şeylere sardım.

İşe ihtiyacım var canım. Evden ne yapabilirim diye uğraşıyorum. Tasarımcıyım,nikah şekeri falan tasarlıyorum.

Afiş,broşür tarzı şeyler de tasarlıyorum. Ne yazık ki forumda bununla ilgili bir bölüm dahi yok.

Bende böyle şeylere sardım.

Tasarim sirketlerine basvurmayi denedin mi?

Tasarim sirketlerine basvurmayi denedin mi?

Denedim. Hiç bir şirket Freelancer çalışacak bir öğrenci istemiyor. Ben yaptığım iş başına para alabileceğim bir iş istiyorum. Afiş olur,broşür olur. Kimse ilgilenmedi şu zamana kadar çaresiz kaldım :14:

Bir de forumda bu konuyla ilgili,afiş broşür vs. tasarımlarıyla ilgili bir bölüm bile yok. Bu durumdan da çok rahatsızım.Grafik Tasarım bölümünün açılmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Denedim. Hiç bir şirket Freelancer çalışacak bir öğrenci istemiyor. Ben yaptığım iş başına para alabileceğim bir iş istiyorum. Afiş olur,broşür olur. Kimse ilgilenmedi şu zamana kadar çaresiz kaldım :14:

Bir de forumda bu konuyla ilgili,afiş broşür vs. tasarımlarıyla ilgili bir bölüm bile yok. Bu durumdan da çok rahatsızım.Grafik Tasarım bölümünün açılmasını istiyorum.

Freelance o zaman daha akillica degil mi. Sana bir link attim tek tek bak.

Bana sitenin adresini msg atar mısınız? Freelance kariyer, kendi işini kurma, ek gelir vs konularda bilgim ve tecrübem var. Belki siteyi daha önce görmüşümdür.

Ayrıca tasarımlarınızı (özellikle broşür vs. basılı malzeme) görmem mümkün mü? 1-2 minik örnek olabilir. Yayıncılık tecrübemle size yol gösterebilirim diye düşünüyorum.

İngilizce biliyor musunuz?

Kızlar internette gezinirkenxxxxxxxxxxxxxxxxxx bu siteye denk geldim.

Burada çalışan var mı? Acilen işe ihtiyacım var. Güvenilir midir? Vergi ödemek gerekliymiş,nasıl ödenir,neler yapılır.

Özgeçmiş,adres bilgilerimi paylaşsam sorun olur mu?

Bilgi paylaşımında bulunursak çalışmak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

Teşekkürler şimdiden

Back