- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Ye gitsin ödül olsun ama yine de 1700 kalori civarında kalmaya çalış benceeYa da lahmacun
SüperSüpersin canım bende gaza gelip tartildim. 101.85 çıktım 102.55te takılı kalmıştım günlerdir 50 gram bile oynamiyordu güzel Bi güne başladım mutluyum.Çok iyi gidiyoruz.
Yok canım hakkım bana neYe gitsin ödül olsun ama yine de 1700 kalori civarında kalmaya çalış bencee
Afiyet olsunBende kahvaltıda 2 buçuk dilim ekmek, 3 zeytin, yarım ceviz, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta,5 ince ve kısa dilim Patates kızartması yedim. 360 kalori oldu. Bugün 1300 kaloriyi tamamlamayı düşünüyorum vücut kıtlık moduna girecek yoksa metabolizmam yavaşlayacak.
Bende de incelme var kızzz pantolon bollaştıSıkılaştıgimi inceldigimi hissediyorum. Tam üzerime oturan pantolonum artık tiril tiril duruyor, Hatta kayıyor belimden. Zaten boy avantajım var etim de sıkı e bi aydir da spor yapiyorum O yüzden kilo kaybı 10 kg kadar var gibi görünüyor aynada.
Ya ben öyle Bi öğün bile ödüllendirsem kendimi hemen alıyorum ya almasam da aynı kiloda kalıyorum uzun zaman veremiyorumYok canım hakkım bana ne
Benim almam gereken kaloriyi hesapladigimda 2400 falan çıkıyor aslında spor da yapınca daha fazla almam gerekiyor ama ben çok korkuyorum veremem diye 1300 yapıyorum bide ilk Aylar hizli veririm ben günde bazen 1 kilo gidiyor o yüzden o hızı değerlendireyim diyorum sonra çok yavaşlıyor çünkü. Ama bi 10 kilo olsun Bi gün boyunca ödül vercem kendimeAfiyet olsun1300 bile çok az bence vücut sassin istiyorsan şöyle 3000 filan lazım senin kilona iyice doy bir gün olsun
Harikasın harikaaaaBende de incelme var kızzz pantolon bollaştı
Kesinlikle başla ama tam da dediğin gibi haftada 3 - 15 dk 1 yada 2 ay oyle devam et çünkü birden 30 40 dakikayla başlamak hem yoruyor hemde zamanla az gibi geliyor psikolojik olarak sonra gaza geliyor daha fazla yapıyorsun belli Bi zamandan sonra hem bedensel hem zihinsel yoruluyor insan ama mecbur gibi hissediyor bırakmaya da korkuyor sonra isteksizlik başlıyor. 2 ay sonra yarım saat olarak devam edersin vücut alışır spora ama düzeni degistirerek sürekli güzel şekilde kilo kaybedersin mükkkÖbür ay da hafif sporlara başlarım haftada 3 gün 15 dk dan
Bana anlattığın örnek sen misin canımBende şimdi 35 dk koşu bandı yürüyüşü yaptım 255 kalori yaktım üzerine 10 dakika da bölgesel yaptım. Sözde bugün yapmayacaktım ama içime sinmiyor yapmayınca
EvvettKesinlikle başla ama tam da dediğin gibi haftada 3 - 15 dk 1 yada 2 ay oyle devam et çünkü birden 30 40 dakikayla başlamak hem yoruyor hemde zamanla az gibi geliyor psikolojik olarak sonra gaza geliyor daha fazla yapıyorsun belli Bi zamandan sonra hem bedensel hem zihinsel yoruluyor insan ama mecbur gibi hissediyor bırakmaya da korkuyor sonra isteksizlik başlıyor. 2 ay sonra yarım saat olarak devam edersin vücut alışır spora ama düzeni degistirerek sürekli güzel şekilde kilo kaybedersin mükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?