• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Süpersin canım bende gaza gelip tartildim. 101.85 çıktım 102.55te takılı kalmıştım günlerdir 50 gram bile oynamiyordu güzel Bi güne başladım mutluyum.😇😇 Çok iyi gidiyoruz.🥰🫠

Bende kahvaltıda 2 buçuk dilim ekmek, 3 zeytin, yarım ceviz, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta,5 ince ve kısa dilim Patates kızartması yedim. 360 kalori oldu. Bugün 1300 kaloriyi tamamlamayı düşünüyorum vücut kıtlık moduna girecek yoksa metabolizmam yavaşlayacak.

Sıkılaştıgimi inceldigimi hissediyorum. Tam üzerime oturan pantolonum artık tiril tiril duruyor, Hatta kayıyor belimden. Zaten boy avantajım var etim de sıkı e bi aydir da spor yapiyorum O yüzden kilo kaybı 10 kg kadar var gibi görünüyor aynada.😊

Bende kahvaltıda 2 buçuk dilim ekmek, 3 zeytin, yarım ceviz, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta,5 ince ve kısa dilim Patates kızartması yedim. 360 kalori oldu. Bugün 1300 kaloriyi tamamlamayı düşünüyorum vücut kıtlık moduna girecek yoksa metabolizmam yavaşlayacak.
Afiyet olsun 💕 1300 bile çok az bence vücut sassin istiyorsan şöyle 3000 filan lazım senin kilona 🤗iyice doy bir gün olsun

Afiyet olsun 💕 1300 bile çok az bence vücut sassin istiyorsan şöyle 3000 filan lazım senin kilona 🤗iyice doy bir gün olsun
Benim almam gereken kaloriyi hesapladigimda 2400 falan çıkıyor aslında spor da yapınca daha fazla almam gerekiyor ama ben çok korkuyorum veremem diye 1300 yapıyorum bide ilk Aylar hizli veririm ben günde bazen 1 kilo gidiyor o yüzden o hızı değerlendireyim diyorum sonra çok yavaşlıyor çünkü. Ama bi 10 kilo olsun Bi gün boyunca ödül vercem kendime

Öbür ay da hafif sporlara başlarım haftada 3 gün 15 dk dan 😍
Kesinlikle başla ama tam da dediğin gibi haftada 3 - 15 dk 1 yada 2 ay oyle devam et çünkü birden 30 40 dakikayla başlamak hem yoruyor hemde zamanla az gibi geliyor psikolojik olarak sonra gaza geliyor daha fazla yapıyorsun belli Bi zamandan sonra hem bedensel hem zihinsel yoruluyor insan ama mecbur gibi hissediyor bırakmaya da korkuyor sonra isteksizlik başlıyor. 2 ay sonra yarım saat olarak devam edersin vücut alışır spora ama düzeni degistirerek sürekli güzel şekilde kilo kaybedersin mükkk😇😇

Kesinlikle başla ama tam da dediğin gibi haftada 3 - 15 dk 1 yada 2 ay oyle devam et çünkü birden 30 40 dakikayla başlamak hem yoruyor hemde zamanla az gibi geliyor psikolojik olarak sonra gaza geliyor daha fazla yapıyorsun belli Bi zamandan sonra hem bedensel hem zihinsel yoruluyor insan ama mecbur gibi hissediyor bırakmaya da korkuyor sonra isteksizlik başlıyor. 2 ay sonra yarım saat olarak devam edersin vücut alışır spora ama düzeni degistirerek sürekli güzel şekilde kilo kaybedersin mükkk😇😇
Evvett 😍 şeklini de değiştiririm

Back