Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

1 kilo var net, kusurati oynuyor

Sen bilirsin bir gün artı bir gün eksi çıkıyorum da aa sen de öyle
Olsun o da güzel daha fazlası gitsin inşallah. Ya ben aslında hizli veriyorum 3 kilo verdim ilk başladığım haftada ama şu adet dönemi yok mu hem hormonlar hem beden darmadağın oluyor. Açım ama o kadar siskinim ki anlatamam.

Tartıldım tartilmaz olaydımm haftanın başında olduğum kilodan 200 gr fazlayım yani 102.55
Hedefi düşür hedefi bu haftalık

Olur olur canım inanıyorum

Hedefi düşür hedefi bu haftalık

Olur olur canım inanıyorum
Hayır hedefi dusurmicem gerisinde kalsam bile düşürmek yok. 1 saat leslie yaptım bugün ağırlıklarla falan baya zorlayıcı yorucu oldu ama harika hissediyorum yarın da yapmayı düşünüyorum inaniyorum kendime ne olursa olsun yılmak yok.

Bugünün beslenme raporunu veriyorum. Sabah aç karnına limonlu ılık su içildi, kahvaltıda 1 haslanmis yumurta 1 buçuk ceviz 1 dilim peynir, 1 domates 2 dilim ekmek; Ara öğünde 4 tane muşmula 1 bardak ayran;Akşam yemeğinden yarım saat kadar önce yeşil çay içildi,Aksam dolu Bi kase sebzeli Mercimek çorbası, 4 dilim ekmek yedim iki bardak da ayran içtim Totalde 950 Kalori ile günü kapatmış oluyorum..

Son düzenleme:

afiyet şifa olsun meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…