Saç Rengi ve Saç Boyama Yaza kadar ayda 1 kere aynı renge boyasam renk oturur mu?

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Merhaba kızlar. Saçlarım geçen yaz simsiyahtı maalesef ve bu yaza siyah girmek istemiyorum. Biraz biraz rengi kırdım yani baya açıldı ara ara siyahlar var. Ben de az önce ateş kızılı ile aşk alevini karıştırdım ve boyadım neva colorun. Gayet iyi oldu ama koyu geldi bana. Acaba yaza kadar ayda 1 kere boyarsam eğer renk oturur mu yani açılma olur mu. lütfen siyah istemiyorum artık

cevap verin lütfen çok kötüyüm uzamadı boya boya sürekli bıktım artık

cnm tam bılmemekle beraber saclarını yıka ve akıt ıyıce bence su akos cılek kızıl var cok guzel ona boya cnm. Bu arada kızıl sacın cazıbesı dıye sabıt konularda amonra adlı uyenın konusu var.. Oraya yazarsan daha salıklı bılgı alabılırsın cnm..

Canım koyu kestane saçlarımı palette boya 3 4 boyamada çok iyi açmıştı bir ara kızıl kullanıyordum .palettenin kızıllarını tavsiye ederim pişman olmazsın

Konu tekrarı..diğer konudan devam ediniz..
Konu açarken başlık bölümünde düzgün ve anlaşılır cümleler kurmaya özen gösterelim..'lütfeeeeen' yada 'yardıımmm'..şekilnde kelimeler yerine daha anlaşılır kelimeler kulllanmamız yerinde olacaktır..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/508079-lutfen-kizildan-anlayanlar-yardimmmmmmm-acil.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…