Bebek İkinci El Yaza hazırlık yazlık cicilerimiz sıfır ayarında

merhaba aşağıda resimleri olanların bedeni 12-18 aylık mı eğer öyleyse resimdekilerin hepsi ne kadara olur?
Eki Görüntüle 893456

cnm beyaz olan lacos 9 12 ay yesılı ve kırmızılı 18 24 mavılı olan 24 36 fakat assa yukarı 18 24 le aynı ebatta mavı sortlu olan takım 10 tl dıger sortlu olan 15 tl c a marka tısortler de 7500 tl tanesı 40 tl yapıyo fıyatlar zaten normal cnm pahalı degıl ınan

Anladım canim cok tesekkur ederim beden uymuyor bana 12-18 aylik lazım yoksa fiyatları gayet uygun size hayırlı satışlar

Selam yenilerde var ekleyecegim demissin diger link kapatilmis.bekliyorum aslinda 2yasida ama cabk buyuyorlarya ancak yaza 3 yas olur sen 2,5 3olanlari zyirip atarmisin benim ozel hakkim yok ozelden mailii atarsadonerim.

Kot salopetin öncesindeki iki tshirtten itibaren -son iki resim hariç-hepsine talibim.ama beden ve fiyatlarini yazabilir misiniz?

Kot salopetin öncesindeki iki tshirtten itibaren -son iki resim hariç-hepsine talibim.ama beden ve fiyatlarini yazabilir misiniz?

ilk kotlu takım 1 yas 10 tl 2. 3 .foto tek ıkıkere yuklemısım 7500 tl 1 yas 3. foto 5 tl 1 yas 4 .foto bır yas 10 tl sadece etıketı yok sıfır 5 foto 1 yas 9 12 5 tl 6 . foto 7500tl 1 yas 7. foto 9 12 5 tl
8.foto 1 yas 5 tl 9 foto kırmızılı taytlı takım sıfır ustu alt taytını 1 2 kere gıydık 10 tl 10. foto dakı şort 6 9 ay 7500 tl 11. foto dakı gırı tısort 2 yas sıfır 7500 tl 12. foto beyaz fırfırlı elbıse 9 12 ay 7500 tl 13 ve 14 .foto 5 ertl beyaz tısort 2 yas prmbe 12 18 15. foto gırılı pembelı takım 10tl 16. foto pembe tısort 5 tl kırmızılı olan 7500 tl 2 yastı sanırım lila rengı sıfır 18 24 etıketı yok sadece 7500 tl ıkı sarı 12 18 ay 5 er tl mavılı pembelı puanlı pantolon 9 12 ay 7500 tl pembe olan pantolon 12 18 ay 7500 tl sarı tısort 18 24 7500 tl gırılı olan kızlı resımlı 7500 tl sonrakı pembe olan erkek ıcın 7500 tl alta taytlı olan takım 1 yas 10 tl cogunluk çko byby ve vaıkıkı marka dır

hasretimsi,sanirim tamamen yanliş anlaşildim.ben bu söylediklerin haricindeki erkek bebek için olanlari sordum.Ama soramamişim sanirim.çok özür dilerim. oğluşum simdi 11 aylik.yaza bunlarin hangileri olur oğluma?

hasretimsi,sanirim tamamen yanliş anlaşildim.ben bu söylediklerin haricindeki erkek bebek için olanlari sordum.Ama soramamişim sanirim.çok özür dilerim. oğluşum simdi 11 aylik.yaza bunlarin hangileri olur oğluma?

önemli degıl cnm ben sana olabılcek olanları goruntuleyım aralarından begendıklerıne karar ver bebegın çok ırı degılse dıgerlerı 9 12 ırı degılse dıger hepsı olur dıye dusunuyorum yıne senn bılırsınde

merhaba canım bnm oglum 16 aylık 92 cm cıvarı nelerın var ozellıkle mont ve pantalon beklıyorum cnm
yazlık olanlar varsa onlar bıraz buyuk olabılır tabı 2 yas cıvarı..

merhaba canım bnm oglum 16 aylık 92 cm cıvarı nelerın var ozellıkle mont ve pantalon beklıyorum cnm
yazlık olanlar varsa onlar bıraz buyuk olabılır tabı 2 yas cıvarı..

cnm elımde bır ceket var yağmurluk tarzı pantolonum yok 2 yas olanları sanada yuklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…