olur canım bu elbıseyı dugun ıcın degıl de daha farklı bısı ıcın dusundum. Bakalım ölculerı de olursa takasta da anlasırsak eger guzel olur. Sen kac beden gıyınıyosun. Ayakkabı olarak da dusunursen bır suru ayakkabım var. Ayak numaran nedır.
canım cok tesekkur ederım zahmet verdım sana da ama ama abıye agırlıklı dusunuyorum. sanırım ıstedıgım gıbı bısı bulamıycam. yanı kılomdan dolayı. deneyerek almak daha mantıklı gıbı görunuyor.
arkadaşlar yaza yaklaşık 5 akrabamın duğunu var. gece kıyafetı arayısına girdim. çarşıdan bakıyorum ama hem çok pahalılar hemde kılomdan dolayı pek bırsey bulamıyorum.
1,64 boyunda 80 kiloyum. elden çıkartmayı dusundugunuz gece kıyafetlerınız varsa resımlerını ve fıyatlarını gönderebılırmısınız lütfennnnnn şimdiden teşekkür ederim.
elbise 40 beden,sadece 1 kez giydim..harika bir ürün...uyarsa kaçırma derim...beli için kemeri de var...ben 300 e aldım 1 kez kullandım ve 200 e satabilirim..
elbise 40 beden,sadece 1 kez giydim..harika bir ürün...uyarsa kaçırma derim...beli için kemeri de var...ben 300 e aldım 1 kez kullandım ve 200 e satabilirim..
rica ederim canım..ama ben herhangi bir butik ürünü olmadığını belirtmiştim zaten..İpekyol dikiş ve kumaşı sadece bu fiyata değer benim için kaldı ki modelide yine marka farkı ..tabii bu benim fikrim..
umarım bulabilirsin istediğin gibi güzel ciciler...
sevgiler
rica ederim canım..ama ben herhangi bir butik ürünü olmadığını belirtmiştim zaten..ipekyol dikiş ve kumaşı sadece bu fiyata değer benim için kaldı ki modelide yine marka farkı ..tabii bu benim fikrim..
Umarım bulabilirsin istediğin gibi güzel ciciler...
Sevgiler
teşekkür ederim canım. Eminim çok iyi bir üründür. Ama bende çok fazla düğün oldugu ıcın farklı farklı ama uygun bısıler bakıyorum. Ama sanırım bulamıycam.