How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza düğünler var :( büyük beden gece kıyafetı olanlar nerdesınız bulamıyorum sizi

dhasel

yuppiiiii bi bebek gördüm sanki :):):)
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
682
331
73
arkadaşlar yaza yaklaşık 5 akrabamın duğunu var. gece kıyafetı arayısına girdim. çarşıdan bakıyorum ama hem çok pahalılar hemde kılomdan dolayı pek bırsey bulamıyorum.

1,64 boyunda 80 kiloyum. elden çıkartmayı dusundugunuz gece kıyafetlerınız varsa resımlerını ve fıyatlarını gönderebılırmısınız lütfennnnnn şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar yaza yaklaşık 5 akrabamın duğunu var. gece kıyafetı arayısına girdim. çarşıdan bakıyorum ama hem çok pahalılar hemde kılomdan dolayı pek bırsey bulamıyorum.

1,64 boyunda 80 kiloyum. elden çıkartmayı dusundugunuz gece kıyafetlerınız varsa resımlerını ve fıyatlarını gönderebılırmısınız lütfennnnnn şimdiden teşekkür ederim.

Beden olarak tam ne istiyorsun canim bir de cok mu abiye istiyorsun?

Siyah ince askili tulum dusunurmusun belden asagisi sifon parcasi var. Utulemeye usendigim icin buraya eklememistim. Tulumfudunursen ozelden atarim.

Kuzenimin satmak istedigi 42 44 46 bedenlerde abiyeleri var isterseniz fotolarini yollayabirim

Beden olarak tam ne istiyorsun canim bir de cok mu abiye istiyorsun?

gecen gün 46 beden bir elbise denedim boydan cuk dıye oturdu uzerıme ama kumasından vs. değişkende olabılırmı acaba bılmıyorum . evet tam abıye dusunuyorum mumkunse

Siyah ince askili tulum dusunurmusun belden asagisi sifon parcasi var. Utulemeye usendigim icin buraya eklememistim. Tulumfudunursen ozelden atarim.

canım tulum bu gune kadar hıc gıymedım. o yuzden dusunmuyorum malesef. teşekkur ederım.

Kuzenimin satmak istedigi 42 44 46 bedenlerde abiyeleri var isterseniz fotolarini yollayabirim

46 beden olarak uygun olabılecek abiyelerin fotolarını gönderırsenız cok mutlu olurum. birde fıyatlarını çok pahalı olmasın lutfen . butcem kısıtlı

46 beden olarak uygun olabılecek abiyelerin fotolarını gönderırsenız cok mutlu olurum. birde fıyatlarını çok pahalı olmasın lutfen . butcem kısıtlı

Canim simdi yeni konu actim ordan bakabilirsin. Inan en uygun abiye 200 tl den alinmis ama yinede begendiklerin olursa yardimci olmaya calisirim

Canim simdi yeni konu actim ordan bakabilirsin. Inan en uygun abiye 200 tl den alinmis ama yinede begendiklerin olursa yardimci olmaya calisirim

canım baktım abıyelerın resımlerıne ama benm yanlarım oldugu ıcın bu tarzlar daha kötu gösterıyo vucut hatlarım daha kapatabılen bısıler olsaydı keske. gene de cok teşekkur ederım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685987

buradan bakabilirsin. 44 ve 46 beden abiyeler.takas da yapabiliriz.

turuncu elbısenızı begenmıstım daha önceden de bısı sormak ıstıyorum benım yanlarım ve göbegım var bu abıye kapatırmı fazlalıklarımı bır de nasıl bısılerle takas yapmayı dusunursunuz sız kac beden gıyıyorsunuz ona göre bende fotolarını cekıyım neye ıhtıyacınız var mesela

turuncu elbısenızı begenmıstım daha önceden de bısı sormak ıstıyorum benım yanlarım ve göbegım var bu abıye kapatırmı fazlalıklarımı bır de nasıl bısılerle takas yapmayı dusunursunuz sız kac beden gıyıyorsunuz ona göre bende fotolarını cekıyım neye ıhtıyacınız var mesela

ben de üst tarafı küçük alt tarafı geniş olanlardanım. ama bu elbiseler kesinlikle baseni belli etmiyor. benim boyum 1.72 90-95 kilo iken turuncu elbiseyi giymiştim. altın sarısı elbiseyi 100 küsür kilo iken giydim. pantolon bedeni 52-54 giyerken bu elbise 46 bedendi. bu tarz elbiseler benim bedenimi çok iyi kapatıyor. tavsiye ederim.

ben de üst tarafı küçük alt tarafı geniş olanlardanım. ama bu elbiseler kesinlikle baseni belli etmiyor. benim boyum 1.72 90-95 kilo iken turuncu elbiseyi giymiştim. altın sarısı elbiseyi 100 küsür kilo iken giydim. pantolon bedeni 52-54 giyerken bu elbise 46 bedendi. bu tarz elbiseler benim bedenimi çok iyi kapatıyor. tavsiye ederim.

takasta ne gibi şeyler düşünürsünüz ? ve suan kaç kilosunuz size uygun olan benimde beğenebileceğiniz eşyalarım olabılır.

44 beden abiye olabilir.

merhaba ,

tam abiye olarak pek bir kıyafetım yok malesef . kısmet degılmıs tesekkur ederım yıyede. ama isterseniz bende bişiler ekledim. giyim için bi bakabilirmisiniz ? açtığım konuya

ne arıyorsunuz tam olarak benim profilime girip bakabilirsiniz. 42-44 beden kıyafetler var . abiyeler war bende 44 beden onların resimleri profilde açtıgım konularda yok ama fiyatlarıda çok uygun.. öncelikle açık bi bayanmısınız ? yoksa tesettürlü mü ? siz isterseniz resimleri atabilirim sizlere

Son düzenleme:
ne arıyorsunuz tam olarak benim profilime girip bakabilirsiniz. 42-44 beden kıyafetler var . abiyeler war bende 44 beden onların resimleri profilde açtıgım konularda yok ama fiyatlarıda çok uygun.. öncelikle açık bi bayanmısınız ? yoksa tesettürlü mü ? siz isterseniz resimleri atabilirim sizlere

açık bir bayanım canım ama cok ta acık degılım tabıkı :)

akraba dugunlerınde gıyebılecegım askılı veya kalın askılı vucut hatlarımı cok kötu göstermeyecek uzun veya dız boyu abıyeler arıyorum. nakı durumum pek musaıt olmadıgı ıcın takas da dusunebılırım. nakıt olursa da uygun olanlara bakabılırım ancak sayfanın bır tanesıne baktım. ama kıloma uygun bulamadım 44 beden var ıse koyabılırmısın rıca etsem. benımde kıyafetlerimi sattıgım sayfa actım. istersen ordan sende bısıler bakabılırsın.

46 beden uyumlu da olabılır. 44-46 arası bısıler bulabılırsen cok mutlu olurum varsa tabıkı. :)

Back