Yaz OkuLu

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm içimi rahatlattın Allh razı olsun senden :) krediler tutuyo ve ders adlarıda aynı inş bir sıkıntı çıkmaz dilekçeyi gitmek istediğimz üniversiteye elden teslim etmemiz mi gerekiyor zaten arar sorarım canım çok sağolya inş olurda alamadım 2 ders yüzünden okulum uzamaz kimsenin böyle sıkıntılar yasamasını istemem çok zormus

çok zor canım gerçekten inşallah sende kolaylıkla gidip geçebileceksin içime öyle doğdu birden :)
hislerimde pek yanılmam hayrlısı olsun inşallah..
sanırım elden verme zorunluluğun olmaz canım zaten başvurusunu yaptığın zaman bi dilekçe yazdırırlar sana
o zaman yarın sabah ilk işin bu tamam mı hemen öğr. işlerini ara görüş sonra da yaz buraya sonucu merak ederim :)
bu arada kaçıncı sınıftasın belki yazdın ama görmeiş olabilirim kusura bakma canım

ayy inş canım çok sağol valla benim yüzümde güller açtı sayende seninde inş ömrün boyunca açar böyle canım 3. sınıftayım ben yazmadım heralde bende hatırlamıyorm :) ama 4. sınıf 1. döneminden toplam 35 kredi ders alma hakkımz var benim 2 ders alamama gibi bir durumum var 1. dönem çok alttan ders kaldı haliyle ders alamayınca bir dönem uzadı diyodum ama yaz okulu gerçeten olursa burda sevincimide paylaşırım :) o dersleri verme şansım olucak inş. yarın ilk işim zaten araştırmak olur ben heyecandan ve meraktan nasıl uyurum onu merak ediyorum

oo o zaman hiç kalbine ve aklına kötü şeyleri getirme canım 3.sınıftasın emin ol hepsi hallolur
ben son sınıftayım ve onun için tutuşmuş vaziyetteyim inş bi çözüm yolu bulucaz ne bileyim
neyse bi iş zorsa hayırlıdır hep böyle düşün bu arada tanıştığıma memnun oldum
Allahım senin de bi ömür yüzünü güldürsün ve zor yollardan hep alnının akıyla hakkınla çıkarsın inş canım..

canım kötü haberlerim var ne yazıkki bizim okulda yaz okulu olmuyomuş sebebide böyle bir uygulamanın olmamasıymış hatta dilekçe verenler olmuş öğrenciler tarafından ama okul dilekçe yazılmaması için bile yazı asmış bundan bir süre önce canım maalesef benim okulum uzadı yardımların için çok çok teşekkür ederim inş benim durumuma düşmezsin senin hallolur inş

hayır hayır niye moralini bozdun ki canım
kendi okulunda yoksa başka ünivleri neden düşünmüyosun
biz zaten dün konuştuk ya tüm bunları bi iki yer uyuyo demiştin onlarla görüşecektin
lütfen moralini toparla ve hemen araştırmaya devam et illaki bi okul vardır
kendi okulun şart değil

bizim okul kabul etmiyomus canım öyle bir uygulama yok boşuna uğraşma dedi bana öğrenci işlerindeki adam dilekçe yazılması bile kabul edilebilir değilmiş

bizim okul kabul etmiyomus canım öyle bir uygulama yok boşuna uğraşma dedi bana öğrenci işlerindeki adam dilekçe yazılması bile kabul edilebilir değilmiş

bence sizin okuldaki adam bişi bilmiyo canım
sen bulduğun ünivleri ara lütfen ve bunlar da dahil olmak üzere herşeyi anlat ve
yapman gerekenleri sor
bak ben zamanında gerek kendim gerekse okulun bilgisizliğinden çok şey kaybettim sakın bu hataya düşme sen de
lütfen bu işin peşini bırakma ve en önemlisi umudunu yitirme

tamam canım ünivrsiteleride arıcam çok teşekkür ederim sana tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…