öğrenci işleriyle görüştüm ama çok fazla bilgili değiller açıkçası ve bazı şeylerin oluşmasını bekliyolar o yüzden çok net cevaplar alamadım bende yumurta kapıya dayanıncaya kadar beklemeyim sizlere danışayım dedim sağol canım inşallah bende bi yolunu bulurumeskiden oluyordu, hala devam ediyor mu bilmiyorum. mesela çukurovada okuyan arkadaşım, mersin ünisine gitmişti yaz okulu için. muhakkak belli şartlar vardır, öğrenci işleriyle görüşün.
hayırdır bacım evlilik planları mı ertelenecekvalla konuyu merak edip okudum düz mantıkla fikir yürütüp yazmak istedim. ben ege üniversitesinde okuyorum bizim okulda bütünlemeler var yaz okulu yok. bütünlemeler dönemlik yapılır fakat her dönem sonu yapılır. yaz okulunun dönemlik olacağını zannetmiyorum ben . neden dersen yaz okulu 1 senelik zaman içerisinde yapılan tek bir şans ee öyle olunca bence bütün derslerin ki olur gibime geliyor. ama bence sen en hayırlısı çık bi öğrenci işleriyle konuş derim. ayrıca yaz okulu başka bir okulda yapılabiliyor benim bildiğim. çünkü abimin geçen sene kocaelide okuyan arkadaşı ege üniversitesinde yapmıştır ama belli bir kriteri vardır mutlaka
Dersler açılırsa ( ki gıcıklık burada başlıyor. :))) ) , dönem farketmeden alabilirsiniz..
Umarım açılır o dersler.. :)
canım olabilecek bikaç üniv araştırdım dersler hatta krediler bile uyuyor ve aslında açılabilecek dersler zor yani paso muhasebe illaki kalanlar olur gibime geliyor ama eminimki kimse bizim hoca kadar gıcık olamaz ahh ahh olsa da bi gidip geçsem şu derslerden
Bizim de gıcık bir hocamız vardı, kıvransanız da açmayacağım deyip kahkaha atan, tahrik eden bir ruh hastası idi..
Neyse biz dilekçemizi yazdık verdik, okulda epey bir kişi kalmış, adam hala açmayacağım dedi..
Sonra okul kalabalığı yok sayamadı.. Artık hocaya ne dedilerse, hop açıldı.. :))
öğrenci işleriyle görüştüm ama çok fazla bilgili değiller açıkçası ve bazı şeylerin oluşmasını bekliyolar o yüzden çok net cevaplar alamadım bende yumurta kapıya dayanıncaya kadar beklemeyim sizlere danışayım dedim sağol canım inşallah bende bi yolunu bulurum
valla canımcım iş güç evlilik hepsi ertelenir gibime geliyor da hepsinden ziyade hayatım 1yıl/1dönem ertelenmiş olacak onun için araştırmalar içindeyim bizde de büt var biliyorum aslında senin okuluda araştırdım izmiri çok seviyorum belki oraya gelirim diye ama bulamadım dediğin gibi sizde yaz okulu yok anacım başka ünivlerde var ama inşallah dediğin gibi dönemle ilgili olmaz da valla parası neyse vericem yaa yeterki geçeyim bi şekilde çok sıkıntı basıyo yemin ederim
cancazım hiç demiyorsun bu ne çelişki diye . bizde yaz okulu yok abimin arkadaşı yaz okulunu egede yaptı demişimegede yapmak istedi babam yapamaz bizde yok dedi benim babam da egede çalışıyor çünkü. o da ya 9 eylülde yada başka bi ünide yapmıştı ama kocaelinde yapmadı yani dikkatsiz arkadaşım benim bende ne yazdığımı yeni okudum
Canımcım 1.sınıftayken başka üniversiteden almıştım ders yazokulunda. Ders saati, kredisi, içeriği vs uyduktan sonra kabul ediyor üniversiteler. Hala öyledir sanırım :26: iyiki almışım aa ile geçmiştimhatta 2 yıllıktan aldım uyumsuzluk sorunu olmadı.
Ben ibf'de değilim ama arkadaşlarımla konuştuğumda buradakinin çok zor olduğunu herkesin yaz okuluna kaldığını söylüyorlar. Yani hocalar zorluyormuş baya. Çukurova'yı tercih etme yani
ayy içimi rahatlattın canım çok sağol yaa bu arada ben derslere kredilerine filan baktım detaylıca herşey aynı o açıdan sorun olmayacak inşallah bu arada benim baktığım ve düşündüğüm üniler aydın manisa izmir yada bakü burdan uyumlu olanlar var bakalım umarım bu dileğim kabul olur yaabu arada süresi ne kadardı canım gidip bütün yazını orda geçirmek zorunda kaldın mı yoksa sdece 1 2ay filan mı ordaydın bu konudada biçare kardeşine yardımcı olursan sevinirim
sen yinede o ünilerin ders içeriğini bi şekilde bul öğrenci işlerinden onaylat aynıdır diye. garanti olsun.
canımcım bizim hoca çok genişti ya2-3 hafta yazlığa kaçtığımı biliyorum bide farklı üniden olunca hocalar iyi davranıyolardı hocadan hocaya değişiyor anlicağın. öğrenciler sevmemişti sanırım 4 yıllıktan geliyorum diye bilmiyorum iyi davranmıyolardı :)
o dediğin üniversitelerin sitesinden bak akademik takvimde yaz okulu tarihleri yazar. en azından maksimum ne kadar süre kalman gerek onu öğrenirsin. 8 hafta oluyordu hatırladığım kadarıyla :44:
hımm canımcım peki sen 2yıllıktan nasıl aldın ya ööle bi hakkımız var mı bak bunu öğrenmem iyi oldu gerçi baktığım hep ikt fakülteleriydi onlar uyuyodu ama :44: bide dediğin gibi bakayım ak.takvime de işimiz biraz ciddiye binsin yavaş yavaş..bu arada bu onaylatma işini kendi öğr.işlerime mi yaptırayım yoksa gitmek istediğim üniylede bi irtibata mı geçeyim aslında ikisinide yapmam lazım ya neyse
Benim aldığım ders matematikti her ünide ders saati kredisi içeriği vs aynı ya ondan sorun olmamıştı ortak ders sayılıyormuş. Bildiğim kadarıyla sen 4.sınıfsın aynı dersi bulamayabilirsin 2 yıllıktan.
canımcım ciddiye bindireceksen ünilerin öğrenci işlerini ara bence hani sizin ünidekiler bilmesede oraya fikir sorarsın.
evet dediğin gibi ikisinide yapman lazım
canm yazıyı okuyunca sanki kendim dertlerimi anlatmısım gibi geldiaynı durum bizim bazı 2 tane hoca var ve alan drsi olarak 5 dersimize giriyo haliyle geçemiyorz başka baktım ardan bir kaç gün geçmiş sen bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi aldıysan yada başvuruda bulunduysan bana döner misin
canım nasıl işse bi baktım ders adı kredi vs tutuyodu 1 2ünivde
sonra bi baktım puf olmuş uçmuş
ama şöyle bi durum gelişti kendi ünivmde yaz okulu açılması ihtimali var
dilekçe yazıp verdik..malesef 3ders hakkımız var bu bana yetmiyo napcam bilmiyorum
ama işleyiş hakkında bilgi vermem gerekirse
alacağın derslerin ders içerikleri ve kredileri uymalı kesinlikle
bide bulduğun/istediğin ünivin akademik takviminden yaz okulu tarihlerine bak muhakkak
çoğusunun başvuru tarihi haziranda bütün trye baktığım için konuya hakimim
inşallah sen de bi çözüm yolu bulursun canım bu işin stresi beni öldürüyor çünkü
düşmanıma bile dilemem yani
canım aynen benide şu okul uzar korkusu sardı. bizim üniveristede yaz okulu önceden varmış ama kaldırılmıs bu yüzden tekrar açılma ihtimali çok düşük ben başka üniversitelerin ders programlarını inceledim ısparta ve bursa tutuyo gidebilir miyim ki okulda öğrenci işleri öğrenciler hiç kimsenin b ir bilgisi yok haliyle herkese soruyosun bilgileri olmayınca insan diyoki yok mu böyle bişey die ama internette bakıncada bisürü bu şekilde giden gitmek isteyen var. ıspartaya yada bursaya gidebilir miyim cnm ben ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?