• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz kis usumek normal mi?(tahliller normal cikiyor aksine kanim da fazlalik var)

Genelde kansizliktan olur ama benim yegenimde oyleydi yazin ortasinda dustan cikar tirtir titrerdi diyabet hastasi cıktı smdi inusilin kullaniyo
ay ciddimi benim anneannem ve babamin akrabalari seker hastasi bendede bir kac belirtisi var zaten iyice korktum simdj

ay ciddimi benim anneannem ve babamin akrabalari seker hastasi bendede bir kac belirtisi var zaten iyice korktum simdj
Evet bi gun bayildi sekeri 400e cikmis 1 hafta hastanede yatti gizliymisti sonra o sekilde aciga cikti. Diyabetsindir demiyorum ama aile gecmisindede varmis bence bi bunun uzerinede tahlil yaptır

Kışın üşümek normaldir o tamam gece uyurken yazda olsa üşüyebilirsiniz ne derler uyuyanın üstüne kar yağarmış uyuduğumuz zaman nefes alma sıklığımız düştüğü için kan basınçımız da düşer böylece vücut ısımızda düşmüş olur mesela siz bu temmuz ayının sıcağında gündüz otururken yada sokağa cıktıgınızda üşüyorsanız o zaman sizde bir problem var demektir ve bunu hastaneye gidip araştırmanız gerekiyor.

Merhaba, birşey sorabilir miyim size?
Sağlıkçısınız sanırım.
Yaklaşık 1 2 saat önce falan yanlışlıkla erik çekirdeği soluk boruma gitti, birkaç dakika öksürdüm su içtim ama çıkmadı, aşağı doğru gitti.
Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Kusura bakmayın yersiz sorduğum için.
Merhaba, soluk alışverişinizi rahatsız etmiyor ise çok sorun yaratacağını sanmıyorum ama yine de içiniz rahat etmiyor ise gün içinde aile hekiminize görünebilirsiniz.
Bu arada evet sağlıklıciyim ve sorunuz yersiz degil .
Sevgiler

‘Bir yerden soğuk geliyor?’ deyip 40 derece sıcakta klimayı kapattıran kız, sen misin ? :KK51: Şaka bir yana benim üniversitede iki arkadaşım vardı. Başka hiçbir rahatsızlıkları yoktu ama denize gittiğimizde dahi kalın bir hırka bize eşlik eder o çıplak güneş ona yetmezdi. Doktor bir sorunu olmadığını kendisini böyle kabullenmesi gerektiğini söylemişti. Umarım sizin de birşeyiniz yoktur.

Kışın üşümek normaldir o tamam gece uyurken yazda olsa üşüyebilirsiniz ne derler uyuyanın üstüne kar yağarmış uyuduğumuz zaman nefes alma sıklığımız düştüğü için kan basınçımız da düşer böylece vücut ısımızda düşmüş olur mesela siz bu temmuz ayının sıcağında gündüz otururken yada sokağa cıktıgınızda üşüyorsanız o zaman sizde bir problem var demektir ve bunu hastaneye gidip araştırmanız gerekiyor.
usuyorum valla hem de donarak usuyorum

‘Bir yerden soğuk geliyor?’ deyip 40 derece sıcakta klimayı kapattıran kız, sen misin ? :KK51: Şaka bir yana benim üniversitede iki arkadaşım vardı. Başka hiçbir rahatsızlıkları yoktu ama denize gittiğimizde dahi kalın bir hırka bize eşlik eder o çıplak güneş ona yetmezdi. Doktor bir sorunu olmadığını kendisini böyle kabullenmesi gerektiğini söylemişti. Umarım sizin de birşeyiniz yoktur.
Allah sizi guldum yoruma allah da sizi guldursun ben daha hirkayla cikacak kadar usumuyorum ama ben de hatiri sayilacak kadar usuyorum

Ben de üşürüm, millet incecik kısacık giyinirsen ben kat kat giyinip nine gibi gezmek zorunda kalıyorum, bu durumdan hiç hoşlanmıyorum.

Benle tokalaşan herkesin verdiği tepki
Ellerin buz gibi:KK57:
Ben kendimi bildim bileli öyle
Hemoglobin degerim çok düşmüştü biara kan verdiler
Kansızlıkta var arada düzelir ama üşüme aynı
Doktora göründüysen sıkıntı yapma bazılarımız bõyleymişiz demekki :)

Konu yanlis yerde mi bilmiyorum eger yanlissa kusura bakmayin ama bu benim icin dert ben yaz kis asiri usuyorum kislar bana zulum oluyorrr yazin da usuyorum inanirmisiniz yattigim ortuyu kafama kadar cekiyorum en cok da bacaklarim usuyor kan tahlillerim hep normal hatta kanim aksine fazla bile ben neden usuyorum kanim mi soguk memlekete felan gittigimizde tir tir titriyorum kislari kuru ayazi olan bir yer
Kan grubunuz negatif mi ?
Bende A RH Negatif kan grubuna sahibim ve Ağustos ortasında yorganla yatarım :KK70:

Kalp ameliyatı olduğumda doktorum söylemişti negatif gruplar çok üşür , elleri ayakları yaz kış buz gibi olur diye ben de tam olarak öyleyim :)

Kan grubunuz negatif mi ?
Bende A RH Negatif kan grubuna sahibim ve Ağustos ortasında yorganla yatarım :KK70:

Kalp ameliyatı olduğumda doktorum söylemişti negatif gruplar çok üşür , elleri ayakları yaz kış buz gibi olur diye ben de tam olarak öyleyim :)
baktirmadim ki bilmiyorum ama olabilir

Ben olayin psikolojik oldugunu dusunuyorum.Stresli bir yapiniz mi var?Gergin insanin ici titrer eli ayagi soguk olur.

Hastaneye göre referans aralıkları değişir 14 ün yüksek veya normal olduğunu aralıkları görmeden söyleyemeyiz, aralığı kontrol edip üstünde olup olmadığını anlayabilirsiniz. HGB yüksekliği de iyi bir şey değildir, genelde önemsenmez ama pıhtılaşma eğilimini artırır. Kan verip, bol su içmeye çalışın. Üşümeye etkisi olacağını sanmıyorum ama uyarmak istedim.

Benimde ayaklarım çok soğuk oluyor. Ne yaparsam yapayım ısıtamam😔
Geceleri sıcak su torbası eşliğiyle uyurum

Konu yanlis yerde mi bilmiyorum eger yanlissa kusura bakmayin ama bu benim icin dert ben yaz kis asiri usuyorum kislar bana zulum oluyorrr yazin da usuyorum inanirmisiniz yattigim ortuyu kafama kadar cekiyorum en cok da bacaklarim usuyor kan tahlillerim hep normal hatta kanim aksine fazla bile ben neden usuyorum kanim mi soguk memlekete felan gittigimizde tir tir titriyorum kislari kuru ayazi olan bir yer
Aa aynı bende böyleydim pekmezle geçti benimki ama sizde deneyin 3 çorap 1 patikle yatıyordum şimdi yanıyor ayaklarım şükür

Bende kışları aşırı üşürüm ama anemi vardı bundan 3 ay önce doktorum ağır bi anemi geçirip şimdi yekrara döndüğünü söyledi 😂 kendi kendine bi düşüyo bi kalkıyo yazın ama üşümekte nasıl yani böyle 40 derecede felanmi ? Bende akşamları serinleyince üzerime bişey alırım hem kilom düşük hemde anemi olduğu içindir diye düşünüyorum kilodanda olabilir yani bence

Back