• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz kis usumek normal mi?(tahliller normal cikiyor aksine kanim da fazlalik var)

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Konu yanlis yerde mi bilmiyorum eger yanlissa kusura bakmayin ama bu benim icin dert ben yaz kis asiri usuyorum kislar bana zulum oluyorrr yazin da usuyorum inanirmisiniz yattigim ortuyu kafama kadar cekiyorum en cok da bacaklarim usuyor kan tahlillerim hep normal hatta kanim aksine fazla bile ben neden usuyorum kanim mi soguk memlekete felan gittigimizde tir tir titriyorum kislari kuru ayazi olan bir yer

ferritin kansizligi olcen
Ferritin kansızlığı ölçmez .
Demir eksikliğini ölçer normal değeri de 15 degil, 5 /289 aralığıdır.
16 ise yüksek bir deger değildir. Demir eksikliğinin üşüme ile birebir bir ilgisi de yok zaten .
Hemoglobin ile karıştırıyor olabilir mısınız onun kadınlardaki normal değeri 12 14 aralığı?

Ferritin kansızlığı ölçmez .
Demir eksikliğini ölçer normal değeri de 15 degil, 5 /289 aralığıdır.
16 ise yüksek bir deger değildir. Demir eksikliğinin üşüme ile birebir bir ilgisi de yok zaten .
Hemoglobin ile karıştırıyor olabilir mısınız onun kadınlardaki normal değeri 12 14 aralığı?
ben 15 i misal olarak demistim kac oldugunu hatirlamiyorum 16 da misal yani 12 14 se benim ki ya 14 cikiyor ya da 15

ben 15 i misal olarak demistim kac oldugunu hatirlamiyorum 16 da misal yani 12 14 se benim ki ya 14 cikiyor ya da 15
Hanımefendi dedigimi anlıyor musunuz?
Anlayıp net bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışıyorum.

Normal birşey.
Mesela benim bacaklarım yazın çok üşür, pantolonun içine içlik giyerim, o derece.
Kardeşimin yaz kış eli ayağı terler.

Kardesimde öyle yaz kış donar ama son 6 aydir surekli doktorda b 12 kan d vitamini hic yokmus yeni yeni duzelmis bugun telefonda abla biliyomusun ben artik terliyorum kac senedir terlemiyodum dedi o kadar uşumuyomus ama kardesimin farkli kan degerlerine de bakildi ne oldugunu bilmiyorum farkli cok ilac kullandi hala da kullaniyo dahiliye doktoruna gittiniz mi kardesim usudugu icin degil de halsiz oldugu icin gitmisti siz de halsizlikte var mi

Usumeniz kandan bağımsız bir çok nedenden dolayı olabilir.
Hayatınızı negatif etkilemiyorsa takılmayın.
Merhaba, birşey sorabilir miyim size?
Sağlıkçısınız sanırım.
Yaklaşık 1 2 saat önce falan yanlışlıkla erik çekirdeği soluk boruma gitti, birkaç dakika öksürdüm su içtim ama çıkmadı, aşağı doğru gitti.
Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Kusura bakmayın yersiz sorduğum için.

Kardesimde öyle yaz kış donar ama son 6 aydir surekli doktorda b 12 kan d vitamini hic yokmus yeni yeni duzelmis bugun telefonda abla biliyomusun ben artik terliyorum kac senedir terlemiyodum dedi o kadar uşumuyomus ama kardesimin farkli kan degerlerine de bakildi ne oldugunu bilmiyorum farkli cok ilac kullandi hala da kullaniyo dahiliye doktoruna gittiniz mi kardesim usudugu icin degil de halsiz oldugu icin gitmisti siz de halsizlikte var mi
gittim benim bir hastaligim var cunku cok sık gidiyorum d vitim yok 15.28 mi neydi deger normal degeri 20 nin ustunde vit kullandim biraz yukselir gibi oldu dustu geri b vitim normal demiei hic olctrmedim

Konu yanlis yerde mi bilmiyorum eger yanlissa kusura bakmayin ama bu benim icin dert ben yaz kis asiri usuyorum kislar bana zulum oluyorrr yazin da usuyorum inanirmisiniz yattigim ortuyu kafama kadar cekiyorum en cok da bacaklarim usuyor kan tahlillerim hep normal hatta kanim aksine fazla bile ben neden usuyorum kanim mi soguk memlekete felan gittigimizde tir tir titriyorum kislari kuru ayazi olan bir yer
Genelde kansizliktan olur ama benim yegenimde oyleydi yazin ortasinda dustan cikar tirtir titrerdi diyabet hastasi cıktı smdi inusilin kullaniyo

Back