yaz kış boğaz ağrısı

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
hanımlar doktor değilsiniz tabiki ama bende biçok doktora gittim herkez farklı konuşuyor yazın bile boğazdan dolayı ateşim yükseliyor kesinlikle soğuk yada terleme soğuma olmuyor kışında aynı dondurma soğuk içecek olsun kesinlikle süremiyorum bile ağzıma evimizde yaşam koşullarıda iyi yani soğuk ortamda da değiliz sizce bademcik amelyatı iyi mi kötü mü doktora danıştım ama birinin onayladığını diğeri onaylamıyor çok uzun zamandır çekiyorum bu derdi napabilirim amelyat iyi mi kötü mü olur
bide bazı bademcik amelyatı olanlar çok rahatım derken bazıları hastalıktan kurtulamadığını belirtiyor

Bende öyleydım faranjitiniz olabılır yada mide sorununuz vardır ben mideden kusurlu çıktım asit duzenleyıcı hap falan verdı ıyıyım sımdı benımde 3 yıl gecmemıstı amelıyat olmayın bademcıklerınız sısıp ıltahaplanmıyorsa

Şişiyor ya malesef iltihap da var da ben korkuyorum ameliyattan

Geçmiş olsun, boğaz ağrısından önce geniz akıntısı oluyor mı. Alerji testi yaptırın bence.
Kardeşime de aynı böyle dedi doktoru
Yaz kış hep boğaz acısı çekerdi ateslenirdi ignesiz geçmezdi. Acil ameliyat dedi. Başka bir KBB uzmanına gitti ve meğer polen ve ot alerjisi varmism deri testiyle anlasildi

Faranjit olabilir bence de. Benim de bir ara öyleydi boğazlarım. Faranjit vardı ve kuru ortamda, havasız ortamda resmen nefes alamıyordum. Sonra da boğaz kuruyup ağrı yapıyordu ve sabah kalktıgımda hep olurdu. Artık odamın kapısını kapatmıyorum, havasız ortamda çok bulunmamaya çalışıyorum. Bu bir iki yıldır geçti ama neden bilemiyorum. Doktora gidin mutlaka, alerji de varsa tetikleyebilir birbirini. Geçmiş olsun..

Oğlum da alerjik mesela ev toUna alerjisi var ya kış her an hasta olabiliyor dikkat etmedigimde

Tekrar merhaba :)
En kaba haliyle anlatırsak Bademcik ağız yoluyla giren veya oluşan mikropların filtresi,
aldırırsanız şişecek bi bademciğiniz olmadığı için rahat edersiniz ama ciğerlerinize kendinize daha iyi bakmanız gerekir direk mikroplar ineceği için
Küçücük çocuklara bile iki dk da yapıyorlardı çok kolay aldırması da aldırmak sizin kararınız tabi
Ben aldırmadım nooldu boğazım şişiyo ağrısı kulağıma kadar vuruyo sonra orda sürekli sorun çıkmasından dolayı kronikleşiyo yerleşiyo oraya lanet olasıca :) ota böceğe şişiyo gıcık yapıyo öksürtüyo bıktımmmmm

Olsaydım diyorum keşke ,

Geçmiş olsun alerjiden olabileceğini sizden duydum ilk

Çok sağolun odanızda soba yâda kaloriferin üstüne bardakda su koyun iyi gelicektir

Merhaba ameliyattan korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…