Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaz için ferah, baymayan ve çekici bir parfum önerebilir misiniz?
Bir türlü tam benlik bir parfüm bulamıyorum..
Armani White dpde var. Kodu e12.
Zaten artık gerçeği üretilmiyormuş.
Çok teşekkürler. Şöyle birşey varki ben burnumdaki bir sorun dolayısıyla pek koku alamıyorum şu sıralar.
Yani tamamen senin zevkinle hareket edeceğim. :)
Aaa... Ama bu büyük sorumluluk. :)
Ben Armani Night'a aşığım. White onun kadar güzel değil bence.
Ama temizlik kokusu. Portakal çiçeği kokusu varmış içinde.
Zaten odunsu ve turunçgilli bir koku.
Şimdi bir daha sıktım koluma. Nefissss... Ve dp çok başarılı yapmış. Sanki gerçek gibi.
Hiç alkol kokusu yok mesela. Umarım alırsan çevrendekiler de beğenir.
armani nıght turkıyede varmı nasıl bır koku?
Olsun , bende ufak şişe alırım, olumsuz yorum yapılırsada şişe bitince kullanmam :)
Ben yazın temiz bi koku olması gerek diye düşündüm.
Aynı zamanda çekici de olmasını istedim.
Armani White güzel bir koku söylediğine göre :)
Peki Night nasıl? Yani ne tür bir koku o?
Ben dpden ve blackpointten almıştım. Orijinalini görmedim. ama vardır belki. Bilmiyorum
Sanırım white gibi night da piyasada yok.
Doğru zaten pahalı değil. :) Ben koluma sıktım az önce yazmıştım. Şu an tam odun kokusu var.
İlk sıkışta bile bence çok güzel, hani genelde ilk anda iyi kokmaz ama bence o halde de harika.
Yalnız genelde insanlar odunsu, ağaçsı kokuları sevmiyor. Ben de genelin sevdiği kokuları sevmiyorum zaten.
Night için şöyle yazılmış
Armani Night She
Night She; farkedilir, çekici, çiçeksi, odunsu bir koku. İlk notada; akdiken ile kombine edilen kırmızı meyve kokteylinin tazeliği hissediliyor. Mayıs çiçeği ve mor şakayık üstünlüğünde oluşturulmuş bir demet çiçek orta notaya imzasını atıyor. Koku; kırmızının ihtiraslı ruhunu yansıtan patçuli, Afrika reçinesi ve tik ağacı ile sonlanıyor.
Meyve, çiçek, odunsu notalar falan ama çok fresh. Ben hastasıyım. Annem de öyle.
Daha ilk kokusunu aldığımda ne kadar kaliteli ve farklı diye düşünmüştüm.
Kendim ve kuzenim dışında kullanana rastlamadım ayrıca. Gidip birkaç şişe alacağım.
Umarım beğenir. Zevkler çookk farklı sonuçta.
Bence alabiliyorsan Armani White'ı da al. Ya da dene mutlaka.
Bileğine sürersin ya da en azından. Sonra nişanlına koklatırsın almasan bile.
Bir de beğenilip beğenilmediğini buraya da yazarsan sevinirim. :)