Açığı bulunamayan, herkeste olmayan hem adil hem masum hem de çekici bir koku arıyorsanız , açık tenliyseniz 5th Avenue tam size göre modetn bir koku. En güzel yanı da herkeste olmadığı için kokusunun size özel olması.
yaz ıcın baska onerısı olan????
bunu ben de düşünüyoeum ya.uzun zamandır ilgimi çeken bir koku aslında.misspera ya da bellamlodan alabilirim.30 ml'lik alıp denemeyi düşünüyorum :) çok beğenirsem vücut kremi olan setlerden alıcam...
Gucci Rush 2, YSL Babydoll, Victoria's Secret Love Spell body mist( kokusuna bittim) + Sensual Blush buda çok güzel.
Narciso Rodriguez for her EDP(pembe olan), Yves Rocher Hindistancevizli edt
Bunlarda benim kullandıklarım yaz için tavsiye ederim..
narciso bana hiiic hitap etmedi acayip igrendm yaaagucci rush 2 nasıl tanımlar mısın?? bıde gucci flower ve light blue hakkında fikrn var mıııı
Guccu Rush 2 baya bi fresh koku. İçinde ağır bi nota arama yani öyle diyim.
Tam yazlık hafif koku. Bana hafiften babydoll'u çağrıştırıyor ama onun daha fresh ve hafifi gibi..
Kısacası tam yazlık diyeyim sana.
Narciso'nun pembesini mi denedin siyahını mı? İkisi arasında baya fark var.
Siyahını hiç beğenmedim ama pembesi çok saf ve temiz geldi bana.
pembesını denedım yaa benım hoslandgm sekılde degl kokusu.. ben cıceksı pudramsı kokuları daha cok sevıyorum ... gucci rush 2 de alablrm oyleyse ya yaz ıcın parfum secmeye calısıyrm da
Canim zaten pembe olan ciceksi ve pudramsi bir koku o zaman o nasil sevmedin anlamadim
benım aldıgım oyle kokmuyo ama kokusu bı tuhaf :26: kolonyaya benzıyor daha cokkk
Allah Allah çok garip .. Sen satın mı aldın canım anlamadım?
Kullanmıyorsan bana satabilirsin. Veya takas edebiliriz.
tester olarak arkadasım hedıye almıs bana canım
Aslında yaz için Victoria's Secret parfüm veya body mistlerini de düşünebilirsin canım..
bunu ben de düşünüyoeum ya.uzun zamandır ilgimi çeken bir koku aslında.misspera ya da bellamlodan alabilirim.
aynen ben de öyle yapıcam... elimdekileri bitirmeye çalışayım da azcıkevde kaç tane parfüm oldu yaa saymadım Guerlain Idylle ve Elizabeth Arden 5th ilk hedefim ama...
Kızlar watsonslarda da varmış fiyatı uygun, en uygun neresi ise paylasir misiniz? Ben de Yedeklemek istiyorum, bir de kalıcılığı arttırmak için sıkmadan önce sıkacağiniz yerlere krem sürebilirsiniz.bunu ben de düşünüyoeum ya.uzun zamandır ilgimi çeken bir koku aslında.misspera ya da bellamlodan alabilirim.
Kızlar watsonslarda da varmış fiyatı uygun, en uygun neresi ise paylasir misiniz? Ben de Yedeklemek istiyorum, bir de kalıcılığı arttırmak için sıkmadan önce sıkacağiniz yerlere krem sürebilirsiniz.
şimdilik en uygun bellamola gibi görünüyo.benim de liste uzadıkça uzuyo.bakalım buna ne zaman sıra gelicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?