Yaz için parfüm?? Ve elizabeth arden 5th avenue???

Açığı bulunamayan, herkeste olmayan hem adil hem masum hem de çekici bir koku arıyorsanız , açık tenliyseniz 5th Avenue tam size göre modetn bir koku. En güzel yanı da herkeste olmadığı için kokusunun size özel olması.

30 ml'lik alıp denemeyi düşünüyorum :) çok beğenirsem vücut kremi olan setlerden alıcam...

yaz ıcın baska onerısı olan????

Gucci Rush 2, YSL Babydoll, Victoria's Secret Love Spell body mist( kokusuna bittim) + Sensual Blush buda çok güzel.
Narciso Rodriguez for her EDP(pembe olan), Yves Rocher Hindistancevizli edt

Bunlarda benim kullandıklarım yaz için tavsiye ederim..

narciso bana hiiic hitap etmedi acayip igrendm yaaa gucci rush 2 nasıl tanımlar mısın?? bıde gucci flower ve light blue hakkında fikrn var mıııı

narciso bana hiiic hitap etmedi acayip igrendm yaaa gucci rush 2 nasıl tanımlar mısın?? bıde gucci flower ve light blue hakkında fikrn var mıııı

Guccu Rush 2 baya bi fresh koku. İçinde ağır bi nota arama yani öyle diyim.
Tam yazlık hafif koku. Bana hafiften babydoll'u çağrıştırıyor ama onun daha fresh ve hafifi gibi..
Kısacası tam yazlık diyeyim sana.
Narciso'nun pembesini mi denedin siyahını mı? İkisi arasında baya fark var.
Siyahını hiç beğenmedim ama pembesi çok saf ve temiz geldi bana.

pembesını denedım yaa benım hoslandgm sekılde degl kokusu.. ben cıceksı pudramsı kokuları daha cok sevıyorum ... gucci rush 2 de alablrm oyleyse ya yaz ıcın parfum secmeye calısıyrm da

pembesını denedım yaa benım hoslandgm sekılde degl kokusu.. ben cıceksı pudramsı kokuları daha cok sevıyorum ... gucci rush 2 de alablrm oyleyse ya yaz ıcın parfum secmeye calısıyrm da

Canim zaten pembe olan ciceksi ve pudramsi bir koku o zaman o nasil sevmedin anlamadim

bunu ben de düşünüyoeum ya.uzun zamandır ilgimi çeken bir koku aslında.misspera ya da bellamlodan alabilirim.

aynen ben de öyle yapıcam... elimdekileri bitirmeye çalışayım da azcık evde kaç tane parfüm oldu yaa saymadım Guerlain Idylle ve Elizabeth Arden 5th ilk hedefim ama...

aynen ben de öyle yapıcam... elimdekileri bitirmeye çalışayım da azcık evde kaç tane parfüm oldu yaa saymadım Guerlain Idylle ve Elizabeth Arden 5th ilk hedefim ama...

benim de öyle.önce elimdekileri azaltayım istiyorum biraz.o zaman ilk kim alırsa görüşlerini paylaşsın:)

bunu ben de düşünüyoeum ya.uzun zamandır ilgimi çeken bir koku aslında.misspera ya da bellamlodan alabilirim.
Kızlar watsonslarda da varmış fiyatı uygun, en uygun neresi ise paylasir misiniz? Ben de Yedeklemek istiyorum, bir de kalıcılığı arttırmak için sıkmadan önce sıkacağiniz yerlere krem sürebilirsiniz.

Ayrıca yaz için ikinci tavsiyem donna karan be delicious, inanılmaz fresh ve kalıcı yine estee lauder pleasurres de öneririm, açık tenliler için ideal kokular

Kızlar watsonslarda da varmış fiyatı uygun, en uygun neresi ise paylasir misiniz? Ben de Yedeklemek istiyorum, bir de kalıcılığı arttırmak için sıkmadan önce sıkacağiniz yerlere krem sürebilirsiniz.

şimdilik en uygun bellamola gibi görünüyo.benim de liste uzadıkça uzuyo.bakalım buna ne zaman sıra gelicek?

şimdilik en uygun bellamola gibi görünüyo.benim de liste uzadıkça uzuyo.bakalım buna ne zaman sıra gelicek?

Bella da çok uygunmuş, benim de parfümler bitmeden almama sözüm var ama jasmine noir beni çağırıyor, bu da yedekle beni diye bağırmakta, ancak parfumler kullanmadikca bozuluyor bu aç gozlulugumuze dur deyip bittikce yenisini alacağımız bir ya da iki kokumuz olmalı, hatta parfumlerinizi kutularinda muhafaza edin, kaliciliklari daha uzun sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…