Bebek İkinci El Yaz hamileliği geçiren bayanlara hamile kıyafeti ve yenidoğan kıyafetleri

eşofman takımının sendeki halinin fatosunu eklermisin düşüünüyorum

kapıda ödeme yok canım, onun için sevk iraliyesi istiyorlarmış, havale yoluyla, ben de burdaki arkadşlardan bu şekilde alıyorum.

sütyenleri önce ben söylemiştim ama eger garmestan kremi hediye verebilirsen almak isterim

benşmde 1.60 aslında :) olur mu ki

bence olur.yani dizinin üstünü geçmesi mümkün değil.ben 75 kilo filanken giydim bu elbiseyi ve bu elbisenin önden uzunca düğmeleri olduğu için doğum onrası da rahatlıkla emzimek için kullanabilirisin.zaten malesef doğurunca da birden eski kıyafetlere girilemiyor.

Haklısın canım. Nasıl çok giyindsinmi elbiseyi ne kadar yıpranmışlığı var?

Haklısın canım. Nasıl çok giyindsinmi elbiseyi ne kadar yıpranmışlığı var?

elbiseyi zaten ağustos ayı gibi almıştım 1-2 ay giydim, tabi işe gittiğim için dönüşümlü diğerleriyle giydim, elbisenin kendisinde hiç birşey yok yeni gibi, sadece içinde hiç terletmeyen pamuklu bir astar var, onun dikiş yerinde biraz söküklük vardı dikmiştim, o kadar.

tamaam onuda atıver pakete p zaman canım. Yarın kargoya vereceğin zaman bana haber ver ücretinin yarısını havale edeyim verdikten sonra gönderi noyu ver sonrada kalanı havale edeyim olur mu?

neyse ben kendi kendime gelin güvey oluyorum sanırım hayırlı satışlar

canım sen garmasten kremi gönderirsen alırım şartı koştun, ama sadece sütyeni almak isteyen var, öyle düşünme, eğer sütyeni yalnız almak isteyen olmasaydı fikrini değerlendirebilirdim.

şart koşmadım sordum cevap bekliyodum bendeneyse önemli degil nabalım kısmet

pijama takımı, sütyenler ve çıtır elbise sahibini buldu hanımlar.
diğerleri duruyor.

YANLIŞ ANLAŞMAYA MAHAL VERMEMEK İÇİN DE ŞUNU BELİRTEYİM,
20 TL'LİK ELBİSELERDEN 2 TANE ALAN ARKADAŞLARA AŞAĞIDAKİ RESİMLERDEN SEÇTİĞİ BİRİNİ HEDİYE EDECEĞİM.
(HEDİYELERİN BEDELİ DE YAKLAŞIK 20 LİRA)

Hediyeler:
1)Elancyl çatlak önleyici krem, iki kutu almıştım, ikincisinin %50 'si kaldi, açıldıktan sonra 12 ay yazıyor .Kasım 2013 de kullandığım için Kasım 2014 e kadar kullanılabilir.(ben üründen çok memnun kaldım.Hamileliğimde 17 kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı, bebek yağı kullanan ve 14 kilo alan eltimin karnı çatlak dolu, onu görünce daha da faydalı olduğun inandım.internette en ucuzu 55 lira) + garmastan pomat doktorumun ve eczacımın tavsiyesi, göğüs ucu çatlaklarına karşı krem, 29 tlye almıştım, bir hafta bile kullanmadım, hakikatten ilk iki günde hemen göğüs ucum düzeldi.ürünün %80i duruyor son kullanma tarihi 02/2015

2)Sebamet bebek şampuanı ilk önce pompalısını almıştım kullanım kolaylığı olsun diye, ama bebeğim malesef atopik egzama olunca bunun için özel bir ürüne geçtik, dibinde 3-4 banyoluk var(açıldıktan sonra 12 ay diyor aralık 2014 e kadar kullanılabilir), küçük 250 ml olan hiiç kullanılmadı, sıfır.(internette en ucuzu 20 lira)

3)Gülsuyu, bulunsuk diye aldık, ama hiç kullanılmadı.+ Lansinoh HPA Lanolin 40 ml göğüs ucu kremi-ilk gebeliğimde çok göğüs ucu çatlağı olduğumdan işi sağlama almak istemiştim, bunu da 3-4 defa kullandım.bu da başarılı bir ürün. (internette en ucuzu 20 lira)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…