- Konu Sahibi valentina_veta
sadece sütyenleri alayım o zaman canım elbise düz üstünde kalaxcka gibi senin boyun kaç. nerene geliyor
benim boyum 170 canım elbise tam dizkapağımın üstünde duruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sütyenleri alayım o zaman canım elbise düz üstünde kalaxcka gibi senin boyun kaç. nerene geliyor
Merhaba,
geçtiğimiz yaz hamileydim ve şu an ihtiyacım olmayan hamilelik kıyafetlerimi uygun fiyatlı verip dolabımı boşaltmak istiyorum.
Eki Görüntüle 1101791 Eki Görüntüle 1101787 Eki Görüntüle 1101788 Eki Görüntüle 1101789 Eki Görüntüle 1101790 Eki Görüntüle 1101810
kapri takım lcw kapri 40 üst L beden
eşofman takım gör-sin 42-44 beden
pembe elbise gör-sin 42-44 beden
piton desenli elbise gör-sin 42-44 beden
siyah kemerli elbise se-ze M beden (gene aynı dönemde giydiğim için 42-44 denilebilir.)
pijama Haluk Bayram gene 42-44 bedene uyumlu pembe olan
tüm resimler 20 tl.
diğer kıyafetlerinin orjinal hallerini yukler miisn canım
kapıda ödeme yok canım, onun için sevk iraliyesi istiyorlarmış, havale yoluyla, ben de burdaki arkadşlardan bu şekilde alıyorum.
benim boyum 170 canım elbise tam dizkapağımın üstünde duruyor.
ASLINDA GAYET GÜZEL DURUYORLAR. DA BEN 12 HAZİRANDA DOĞUM YAPACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE O YÜZDEN PEK KULLANMAYA VAKTIM OLMAZ DİYE DÜŞÜNEREKTEN SÜTYENLERİ İSTİYORUM CANIM. iSTANBUL DA MISINbunlar da kıyafetlerin orjinal hali:
benşmde 1.60 aslında :) olur mu ki
ASLINDA GAYET GÜZEL DURUYORLAR. DA BEN 12 HAZİRANDA DOĞUM YAPACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE O YÜZDEN PEK KULLANMAYA VAKTIM OLMAZ DİYE DÜŞÜNEREKTEN SÜTYENLERİ İSTİYORUM CANIM. iSTANBUL DA MISIN
Haklısın canım.bence olur.yani dizinin üstünü geçmesi mümkün değil.ben 75 kilo filanken giydim bu elbiseyi ve bu elbisenin önden uzunca düğmeleri olduğu için doğum onrası da rahatlıkla emzimek için kullanabilirisin.zaten malesef doğurunca da birden eski kıyafetlere girilemiyor.![]()
izmirdeyim canım, bi arkadaşla görüşüyoruz eğer olumsuz sonuçlanırsa sana dönüş yapayım.
eşofman takımının sendeki halinin fatosunu eklermisin düşüünüyorum
o kişi benim galiba![]()
Haklısın canım.Nasıl çok giyindsinmi elbiseyi ne kadar yıpranmışlığı var?
tamaam onuda atıver pakete p zaman canım. Yarın kargoya vereceğin zaman bana haber ver ücretinin yarısını havale edeyim verdikten sonra gönderi noyu ver sonrada kalanı havale edeyim olur mu?elbiseyi zaten ağustos ayı gibi almıştım 1-2 ay giydim, tabi işe gittiğim için dönüşümlü diğerleriyle giydim, elbisenin kendisinde hiç birşey yok yeni gibi, sadece içinde hiç terletmeyen pamuklu bir astar var, onun dikiş yerinde biraz söküklük vardı dikmiştim, o kadar.
neyse ben kendi kendime gelin güvey oluyorum sanırım hayırlı satışlar![]()
canım sen garmasten kremi gönderirsen alırım şartı koştun, ama sadece sütyeni almak isteyen var, öyle düşünme, eğer sütyeni yalnız almak isteyen olmasaydı fikrini değerlendirebilirdim.
Pijamaya beğendim ama hediyene bayıldım çok teşekkür ederim
güzel bir alışveriş oldu