- Konu Sahibi valentina_veta
-
Cok guzeller ama bn m bedenim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
geçtiğimiz yaz hamileydim ve şu an ihtiyacım olmayan hamilelik kıyafetlerimi uygun fiyatlı verip dolabımı boşaltmak istiyorum.
Eki Görüntüle 1101791 Eki Görüntüle 1101787 Eki Görüntüle 1101788 Eki Görüntüle 1101789 Eki Görüntüle 1101790 Eki Görüntüle 1101810
kapri takım lcw kapri 40 üst L beden
eşofman takım gör-sin 42-44 beden
pembe elbise gör-sin 42-44 beden
piton desenli elbise gör-sin 42-44 beden
siyah kemerli elbise se-ze M beden (gene aynı dönemde giydiğim için 42-44 denilebilir.)
pijama Haluk Bayram gene 42-44 bedene uyumlu pembe olan
tüm resimler 20 tl.[/QUOTE
pembe pijamaya talibim canım iletişime geçermisiniz.
Merhaba,
geçtiğimiz yaz hamileydim ve şu an ihtiyacım olmayan hamilelik kıyafetlerimi uygun fiyatlı verip dolabımı boşaltmak istiyorum.
Eki Görüntüle 1101791 Eki Görüntüle 1101787 Eki Görüntüle 1101788 Eki Görüntüle 1101789 Eki Görüntüle 1101790 Eki Görüntüle 1101810
siyah kemerli elbise se-ze M beden (gene aynı dönemde giydiğim için 42-44 denilebilir.)
tüm resimler 20 tl.[/QUOTE
pembe pijamaya talibim canım iletişime geçermisiniz.
Merhaba canım, sana pijamayı ayırıyorum. İki tane hamile ürünü alana aşağıdakileri hediye vereceğim bunlara da bir bak istersen:
Hediyeler:
1)Elancyl çatlak önleyici krem, iki kutu almıştım, ikincisinin %50 'si kaldi, açıldıktan sonra 12 ay yazıyor .Kasım 2013 de kullandığım için Kasım 2014 e kadar kullanılabilir.(ben üründen çok memnun kaldım.Hamileliğimde 17 kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı, bebek yağı kullanan ve 14 kilo alan eltimin karnı çatlak dolu, onu görünce daha da faydalı olduğun inandım.internette en ucuzu 55 lira) + garmastan pomat doktorumun ve eczacımın tavsiyesi, göğüs ucu çatlaklarına karşı krem, 29 tlye almıştım, bir hafta bile kullanmadım, hakikatten ilk iki günde hemen göğüs ucum düzeldi.ürünün %80i duruyor son kullanma tarihi 02/2015
2)Sebamet bebek şampuanı ilk önce pompalısını almıştım kullanım kolaylığı olsun diye, ama bebeğim malesef atopik egzama olunca bunun için özel bir ürüne geçtik, dibinde 3-4 banyoluk var(açıldıktan sonra 12 ay diyor aralık 2014 e kadar kullanılabilir), küçük 250 ml olan hiiç kullanılmadı, sıfır.(internette en ucuzu 20 lira)
3)Gülsuyu, bulunsuk diye aldık, ama hiç kullanılmadı.+ Lansinoh HPA Lanolin 40 ml göğüs ucu kremi-ilk gebeliğimde çok göğüs ucu çatlağı olduğumdan işi sağlama almak istemiştim, bunu da 3-4 defa kullandım.bu da başarılı bir ürün. (internette en ucuzu 20 lira)
eşofman çok hoşuma gitti ama benim boyum 1.60. 5 aylığım 36 bedendim en başta,ama fazla kilo alıcam gibi şimdiden 5 kilo aldım,eşofman olurmu çokmu büyük olur bilemedim L bedenemi denk gelir yoksa Xl falanmıki
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
canım bana sadece pijama lazım başka bir şeye ihtiyacım yok teşekkür ederim
diğer kıyafetlerinin orjinal hallerini yukler miisn canımMerhaba,
tüm resimler 20 tl.
canım sütyenleri almak istiyorum. Birde bu çıtır elbise demişisn uzunluğu ne kadarbej bluz gör-sin 3 beden yani 42-44
çıtır elbise LCW 40 beden (biliyorsunuz lcw'nin kalıpları geniş ben 40-42-44ken giymiştim)
siyah hamile eşofman altı LCW- XL beden
Bebefox 90 beden kruveze emzirme sütyeni-siyah ve beyaz
Her resim 10 TL
ben emzirme sütyenlerini alsam garmestan kremi hediye yollar mısın gögüs yaralarından cok muzdaribim bebeğim 3 aylık oldu hala cekiyorum acillere doktorlara bile gittim kaç kere bu garmestan iyi geldi en son ama ilacım bitti 31bucuk tl pahalı da eger kabul edersen çok sevinirim
Bide kapıda ödeme vardır inşallah
canım sütyenleri almak istiyorum. Birde bu çıtır elbise demişisn uzunluğu ne kadar
sadece sütyenleri alayım o zaman canım elbise düz üstünde kalaxcka gibi senin boyun kaç. nerene geliyorelbisenin boyu omuzdan etek ucuna 97-98 cantim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?