- 13 Ağustos 2022
- 8.725
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Neden olabilir ?
Günlerdir var o yüzden buraya yazdım.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor? Hastane?Neden olabilir ?
Fazla bagirmaktan, konusmaktan?Neden olabilir ?
İnsan görmüyorum ki.Fazla bagirmaktan, konusmaktan?
Pekmez içtim.Doktor? Hastane?
Tıp dünyası şoktaPekmez içtim.
Hastalanmış olabilirsin Allah Allah nadirdir ama djdjdjNeden olabilir ?
DertliyimKonu yanlış yerde sanki. Halbuki daha yeni gelmiştin Nuranka cezadan.
klima çarpmasından farenjit olmuşsunuzdur.Neden olabilir ?
Kapı önüne cikiyormusun diye sorsana depresyondayımmm.klima çarpmasından farenjit olmuşsunuzdur.
Aile hekimine bari gitseydiniz buraya yazmanız komik ve saçma değil mi?
hmm.. o zaman soğuk bir şey yiyip içmişsinizdir, kavun, karpuz mesela bende hemen boğaz ağrısı yapar soğuk yediğim zaman.Kapı önüne cikiyormusun diye sorsana depresyondayımmm.
İçtim de bu kadar surmemesi lazım öksürüğüm de olmadı.hmm.. o zaman soğuk bir şey yiyip içmişsinizdir, kavun, karpuz mesela bende hemen boğaz ağrısı yapar soğuk yediğim zaman.
o zaman psikolojiktir, bedeniniz negatif enerjiyi bu şekilde atmaya çalışıyordur.İçtim de bu kadar surmemesi lazım öksürüğüm de olmadı.
Her derdin ayrı bir kategorisi var, rica ediyorum her konuyu bdvye açmayın, bana değil admine denk gelirseniz uyarısı daha sert olur.Dertliyim
Kusura bakmayın.Dikkat edeceğim.Her derdin ayrı bir kategorisi var, rica ediyorum her konuyu bdvye açmayın, bana değil admine denk gelirseniz uyarısı daha sert olur.
Evet o dediğiniz olabilir.o zaman psikolojiktir, bedeniniz negatif enerjiyi bu şekilde atmaya çalışıyordur.