Yaz geldi ve çiller fora !

VsneLroCCo

İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
198
1
Arkadaşlar ben çok beyaz tenliyim azda olsa yazın bronzlaşıyorum. Tabi çillerimde doğru orantılı olarak çoğalıyor. Çİllerim gitsin diye maskeler yapıyorum onlarda direk yüzümün rengini açıyor. Başladığım noktaya geri dönüyorumm..
Bana bi öneriniz var mı allah aşkına hem çillermn artmaması hemde bronz kalmam için ?:gitme:

eskiden çilleri yok eden bi krem varmış annem söyler hep fazıl die bi çil kremi varmış herkes onu sürermiş nostalji oldum ama şuan yoktur heralde bi araştır canım

bak senin için araştırdım çünkü psikoloji meselesi 313 die bi çil kremi daha varmış onu bi araştır canım geçmiş olsun

benimde yüzümde var cillerim, ama cok degil ve cillerimi seviyorum barisigim onlarla:icecream:

sende bence ugrasma,, dogal kal ve sev onlari:1hug:

bak senin için araştırdım çünkü psikoloji meselesi 313 die bi çil kremi daha varmış onu bi araştır canım geçmiş olsun

teşekkr ederm canımda benim sorunum çillerimn gitmesi değil tam olarak kalsınlar ama bronzlaşmak istiyorum güneşte çillerim çoğalıyor. bu kremlerden kullanıncada yüzümn rengi açılıyo direk olarak bronzluk falan kalmıyo

benimde yüzümde var cillerim, ama cok degil ve cillerimi seviyorum barisigim onlarla:icecream:

sende bence ugrasma,, dogal kal ve sev onlari:1hug:

Kışın bi sorunum yok canım sevyrm onları ama yazın mesela bgn denize gttim o kdr çok koyulaşıyorlarki her görenn ayyy çillerin belli oldu çok falan dyor iyice sinir oluyorum. Korkudan şöyle kalıp yakamıyorum yüzümü :sinifsinif:

fazıl çil kremi bşeye yramıo ya bn dnedm =) bnmde burnmda vr çllerm belli olmuo krşıdan fln ama bn yüzm lkesz olsun istiorum çözm blursanz bnde dniym =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…