• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Diyeti Deneyimlerimiz

bende iki ay dikkat ederek 8 kilo verdim ama su son 3 kilo gitmiyor bazi gunleri ac geciriyorum ama takildi gitmiyor resmen deli oldum ya mesala sabah 300 gram vermis olarak gozukuyorum diger gun hopp ayni kilo hatta bazen 200 gram bile fazla ciktigi oluyor ne onerirsiniz kizlar:50:

ben bi yerde belli bi süre dyet yaptıktan sonra kilo verilemediğini okumuştum.
vücut o kiloya alışıyormuş. bu dönemde diyete devam etmek yerine kilonu koruyucu tedbirler alman gerekirmiş. pes etmeyecekmişsin ki bundan sonraki dönemde kilo vermen hızlanacakmış
Araştırdığım kadarıyla anlattım arkadaşım.. nasıl bi diyet yaptın nelere dikkat ettin mesela

Son düzenleyen: Moderatör:
katı gıdalar derken?
BEn ekmeği çıkardım. Sadece böyle illaki ekmekle yenecek bişey olduğunda yiyorum. evime 1 tane ekmek alıyorum abartmıyorum 1 haftada bitiyor:1:
sadece yoğurt meyve çok çorba çok acıktırıyor. yanına kalorisiz bişeyler yemek lazım aslında. Patates tok tutuyor ama nişasta olduğundan yağa dönüşür..
kilo alması kolay vermesi neden bu kadar zor allahımmm:26:

katı gıda derken:ekmek,pilav,makarna vb bir keresinde 1 haftada 4 kilo vermiştim.Ama sadece sulu şeyler yiyerek zorunlu bir diyetti bu..

katı gıda derken:ekmek,pilav,makarna vb bir keresinde 1 haftada 4 kilo vermiştim.Ama sadece sulu şeyler yiyerek zorunlu bir diyetti bu..

Güzel kilo vermişsin. Denemek isterim ama açlık hissini bastıramıyorum ben.
Kendime hakim olamıyorum.Çalışıyor olsam belki birazdaha rahat kilo veririm ama henüz çalışmyorum
Mutfak elimin altında oraya gitmekten kendimi alakoyamıyorum:1:
Sen Nasıl bastırdın açlık hissini canım?

zorunlu bir diyet olduğu için dayandım sanırım, sağlıkla ilgili bir zorunluluktu.ben biraz abartmıştım ve hiç bir şey yemiyordum,bitkin düşmüştüm.o kadarına gerek yok aslında atıştırmaları bırakıp,katı gıdaları da bırakırsak olur gibi bakalım.ben şöyle yapacağım her atıştırma isteğimde su içeceğim ki normalde içmem pek.sen de dene...

2 ayda verdiğin kilo 7 muuuuuuuuuuu:53::53:
Çok güzel kilo vermişsin. Diyet falan uyguladınmı nasıl verdin o kadar ya. Ben çok sağlıksız bi şekilde verdim 3 kilo kadar. ama 1 kilosunu geri almışım.
:7::7: gücümüzü irademizi göstericezz:29:

canım ben zayıflama çayı içtim. biberiyeli karışık bitki çayı aktarlarda bulunuyor. günde 3 kez yemeklerdn yarım saat önce içiliyo ben günde 2 kez içtim aksattığım zamanlar oldu. buna ek olarak diyet yapmadım ancak yediklerime dikkat ettim ekmeği azalttım.bide gece atıştırmalarını tamamen kestim abur cubur yemeyi kestim fast food aynı şekilde kola yıda azaltarak bırakım arada bi kan şekerim düşmesin diye tatlı bişiler yedim ama aşırıya kaçmadım. simdi yine çay içmeye başlicam ama bu sefer günlük düzenli spor yapıcam. gecen sefer okul oldugu için spor yapmaya fırsat bulamıyordum. ama artık bol bol vaktim var bide unutmadan lahana suyu içecem bu sefer, sabah akşam lahana suyu öğlen çay 5 gün böyle 2 gün sabah akşam çay içecem yemeklerden önce.:42: umarım işinize yarar. :D

Off ya bugun baslayamadim ben :84:Sabaha insAllah Ahhhhh Bendeki su tatli sorunum Olmasaaaa kendime Hakim olamadim cok pisman oluyorum yedikden sonra ama cokk geccc :58:basaramam die korkuyorum :43: umarm hep birliktee basaririzz hadi kizlarrrrr kurtulalimm yaglardannn....

Boy:1'60
Kilo:67

Amacccccc 10kilooo hadi hayirlisiiiii :64::62::65:

ben bi yerde belli bi süre dyet yaptıktan sonra kilo verilemediğini okumuştum.
vücut o kiloya alışıyormuş. bu dönemde diyete devam etmek yerine kilonu koruyucu tedbirler alman gerekirmiş. pes etmeyecekmişsin ki bundan sonraki dönemde kilo vermen hızlanacakmış
Araştırdığım kadarıyla anlattım arkadaşım.. nasıl bi diyet yaptın nelere dikkat ettin mesela

tesekkur ederim canim bilgiler icin, ben normal yasantima devam ettim bazen kalori saydim. sadece un yag tuz gibi gidalari hayatimdan cikardim aksamlari ne varsa 3 kasik yedim ve aksamdan sonra kesinlikle cok acikirsam bir meyve yedim hemde istedigim herhangi bir meyveyi ama onuda cok gec vakitlere birakmadim iste boyle

zorunlu bir diyet olduğu için dayandım sanırım, sağlıkla ilgili bir zorunluluktu.ben biraz abartmıştım ve hiç bir şey yemiyordum,bitkin düşmüştüm.o kadarına gerek yok aslında atıştırmaları bırakıp,katı gıdaları da bırakırsak olur gibi bakalım.ben şöyle yapacağım her atıştırma isteğimde su içeceğim ki normalde içmem pek.sen de dene...
Evet bitkin düşecek kadar gerek yok canım. Katı gıdaları bırakırsak olur gibi gerçekten. bende bitki çayı içmeyi denicem. açken su içince midemi bulandırıyor. papatya ıhlamur adaçayı içersem. içine bir iki dilim limon ve maydonoz sapı koyuyorum. Öyle demliyorum. Açlığımı baya bastırıyor :1:

canım ben zayıflama çayı içtim. biberiyeli karışık bitki çayı aktarlarda bulunuyor. günde 3 kez yemeklerdn yarım saat önce içiliyo ben günde 2 kez içtim aksattığım zamanlar oldu. buna ek olarak diyet yapmadım ancak yediklerime dikkat ettim ekmeği azalttım.bide gece atıştırmalarını tamamen kestim abur cubur yemeyi kestim fast food aynı şekilde kola yıda azaltarak bırakım arada bi kan şekerim düşmesin diye tatlı bişiler yedim ama aşırıya kaçmadım. simdi yine çay içmeye başlicam ama bu sefer günlük düzenli spor yapıcam. gecen sefer okul oldugu için spor yapmaya fırsat bulamıyordum. ama artık bol bol vaktim var bide unutmadan lahana suyu içecem bu sefer, sabah akşam lahana suyu öğlen çay 5 gün böyle 2 gün sabah akşam çay içecem yemeklerden önce.:42: umarım işinize yarar. :D
ekmek tamam da şu aburcubura dayanamıyorum ben ya:)
bitki çayını içiyorum bende. spora da üşeniyorum:68:
şöyle yata yata zayıflatacak bişey yokmu yaa:56::6:
Off ya bugun baslayamadim ben :84:Sabaha insAllah Ahhhhh Bendeki su tatli sorunum Olmasaaaa kendime Hakim olamadim cok pisman oluyorum yedikden sonra ama cokk geccc :58:basaramam die korkuyorum :43: umarm hep birliktee basaririzz hadi kizlarrrrr kurtulalimm yaglardannn....

Boy:1'60
Kilo:67

Amacccccc 10kilooo hadi hayirlisiiiii :64::62::65:
inşallah canım başarırsın sende.. tatlı hiiiiççç aramam ben. Şükür ordan yırtıyorum :1:
ama tuzu azaltamıyorum. O da vücutta su tutuyormuş işte..

tesekkur ederim canim bilgiler icin, ben normal yasantima devam ettim bazen kalori saydim. sadece un yag tuz gibi gidalari hayatimdan cikardim aksamlari ne varsa 3 kasik yedim ve aksamdan sonra kesinlikle cok acikirsam bir meyve yedim hemde istedigim herhangi bir meyveyi ama onuda cok gec vakitlere birakmadim iste boyle

Rica ederim canım. 3 kaşık çok az yaa.. :56: dün akşam bende yemek yemedim. çok acıkmıştım bitki çayı içtim..
Ama sabah biraz fazla ekmek yemişim sanırım:77::77:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bitkin düşecek kadar gerek yok canım. Katı gıdaları bırakırsak olur gibi gerçekten. bende bitki çayı içmeyi denicem. açken su içince midemi bulandırıyor. papatya ıhlamur adaçayı içersem. içine bir iki dilim limon ve maydonoz sapı koyuyorum. Öyle demliyorum. Açlığımı baya bastırıyor :1:

ekmek tamam da şu aburcubura dayanamıyorum ben ya:)
bitki çayını içiyorum bende. spora da üşeniyorum:68:
şöyle yata yata zayıflatacak bişey yokmu yaa:56::6:

inşallah canım başarırsın sende.. tatlı hiiiiççç aramam ben. Şükür ordan yırtıyorum :1:
ama tuzu azaltamıyorum. O da vücutta su tutuyormuş işte..

Rica ederim canım. 3 kaşık çok az yaa.. :56: dün akşam bende yemek yemedim. çok acıkmıştım bitki çayı içtim..
Ama sabah biraz fazla ekmek yemişim sanırım:77::77:

ben ekmegi sadece kahvaltida yiyorum normalde de oyleydi. sadece abur cubur hele geceleri ama o ataklarin cogunu atlattim sukur:60: dedigim gibi buna ragmen kilo vermem durdu. dedigin gibi yapacam ama nasil bir tablo cizecegimi bilmiyorum az yememe ragmen kiloyu koruyorum veremiyorum verme isi nasil olacak:18:

Son düzenleme:
ben ekmegi sadece kahvaltida yiyorum normalde de oyleydi. sadece abur cubur hele geceleri ama o ataklarin cogunu atlattim sukur:60: dedigim gibi buna ragmen kilo vermem durdu. dedigin gibi yapacam ama nasil bir tablo cizecegimi bilmiyorum az yememe ragmen kiloyu koruyorum veremiyorum verme isi nasil olacak:18:

Bende kahvaltıda yiyorum:)
belli süre yemedimmi aklıma gelmiyor ama bi yemeye başladımmı kriz gibi ger gün yiyesim geliyor.
Her zamanki gibi yediklerine dikkat et. kilo verdiğini düşün. Veremedikçe moralin bozulmasın çünkü bu dönemden sonra hızla verceksin. kendini o şekilde motive et.
Sende de oluyormu bilmiyorum ama sabah kalktığımda baktığım kilomla akşam yatarkenki kilom arasında 1-1.5 kilo oluyor. ben o kadar yemiyorumdur ya. neden öyle acaba?

konu sahibi arkadaş uğramaz oldu buraya:) ben cevap vereyim:)Hoşgeldiniz:1:
Ben diyet uygulamıcam. Herşeyden azar azar yiyorum. şekeri en en en az düzeye indirdim. bide yemek yerken şu dikkatimi çekti. Yerken biraz ara verirsem (örneğin telefonla konuşuyorum) bida sofraya oturduğumda doyduğumu hissediyorum. Kaldığım yerden başlayamıyorum. şimdilik planım bunlar. Değişir yine biliyorum:1::1:

Demekkiiiiii kahvaltıyı yapcakmışız. sonra zaten bizi belli süre tok tutacakmış ve yediklerimiz eriyecekmiş. Öğlen az akşam da az yiyecekmişiz.. :1:
Hepimize kolay gelsin.
Herkes kilolarını boylarını yazabilirmiii
Ben 165-58:82:

geldim geldim.. biraz ödev projelerim falan vardı ama hepsi bitti. bende her gün başlıycam dyip başlayamayanşlardanım. kilom 56 boyum 1.65. birbirimizi motive edelim bence herkes eline koca bir şişe su alsın. su içmek hem yararlı hem tok tutuyo hemde insanı diyet psikolojisinde tutuyor. bugün geçti artık şunuda yesem nolucaklardann uzak tutuyor yani. =D ve braz spor... hiç yoktan müzik açıp dans edip braz ter dökelim....
ben yine bugün çok sıkı bir kahvaltı yaptım çikolatada yedim:59: ama sabah yediklermiz eriyor elbet nerden anlıyorum çünkü acıkıyorum demekki eriyor. en önemlisi akşam az yemek akşam yatarken acıkmışsanız braz yani midenz guruldayacak kadar değilde yemekler yne size çok lezzetli gelmeye başladıysa bu iyi bişey yatın. braz sabredn sadece akşamları... ben şimddi alıyorum şişe suyumu yanımı.. evet birde herkes kilolarını ve boyunu yazsın... motive olalım =)

birde ben açlıktan değil de can sıkıntısından yemek istiyorum... sürekli(şu anda da ) bişiler atıştırmak istiyorum bi işle meşgulken byandan bişiler yemek çok hoşuma gdiyor. napabilirim sizce...

geldim geldim.. biraz ödev projelerim falan vardı ama hepsi bitti. bende her gün başlıycam dyip başlayamayanşlardanım. kilom 56 boyum 1.65. birbirimizi motive edelim bence herkes eline koca bir şişe su alsın. su içmek hem yararlı hem tok tutuyo hemde insanı diyet psikolojisinde tutuyor. bugün geçti artık şunuda yesem nolucaklardann uzak tutuyor yani. =D ve braz spor... hiç yoktan müzik açıp dans edip braz ter dökelim....
ben yine bugün çok sıkı bir kahvaltı yaptım çikolatada yedim:59: ama sabah yediklermiz eriyor elbet nerden anlıyorum çünkü acıkıyorum demekki eriyor. en önemlisi akşam az yemek akşam yatarken acıkmışsanız braz yani midenz guruldayacak kadar değilde yemekler yne size çok lezzetli gelmeye başladıysa bu iyi bişey yatın. braz sabredn sadece akşamları... ben şimddi alıyorum şişe suyumu yanımı.. evet birde herkes kilolarını ve boyunu yazsın... motive olalım =)

birde ben açlıktan değil de can sıkıntısından yemek istiyorum... sürekli(şu anda da ) bişiler atıştırmak istiyorum bi işle meşgulken byandan bişiler yemek çok hoşuma gdiyor. napabilirim sizce...

Hoşgeldin canım. boşlama artık bizi:1:
kilon boyuna göre normal neden kilo vermek istiyorsunki sennnn:51:
suyum yanımda midem kalktı içmekten.
spor yapamıyorummm allahım nolcak benim bu üşengeçliğimm:68:

ikinci yazdığına inan benimde fikrim yok:26:sakız çiğnesek:44::44:

kilom normal gibi gözüksede başlıca göbeğimde olmak üzere vücudumda yağlar var. kemiklerin ince ve kasım çok az o yüzden ağır çekmiyo olabilirim... artık rahatça burdan çıktı orası kötü durdu demeden giyinmek istiyorum... sakız gzel bi fikir aslında..... birde spor yapmak için güzel şarkılar dinlemek beni şevklendiriyor. sadece dans etmek bile iyi olabilir. bugün bende braz kıstım yemekten umarım akşama kadar böyle gder:27:

bende varımmm =)) zateen ben diyetimin üçüncü günündeyimm 09.06.11 de başladım.. 16.06.11 de tartılacağım ilk hafta hedef 1.5 - 2 kilo.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızz herkese başarılar:):)

:21: :21:

kilom normal gibi gözüksede başlıca göbeğimde olmak üzere vücudumda yağlar var. kemiklerin ince ve kasım çok az o yüzden ağır çekmiyo olabilirim... artık rahatça burdan çıktı orası kötü durdu demeden giyinmek istiyorum... sakız gzel bi fikir aslında..... birde spor yapmak için güzel şarkılar dinlemek beni şevklendiriyor. sadece dans etmek bile iyi olabilir. bugün bende braz kıstım yemekten umarım akşama kadar böyle gder:27:

göbek bendede sorun.. sakızı denedim işe yarıyor sanki::1:
Bide salatalık yemek tok tutuyor. akşam üzeri yedim. çok yemişim şiştim:27:

bende varımmm =)) zateen ben diyetimin üçüncü günündeyimm 09.06.11 de başladım.. 16.06.11 de tartılacağım ilk hafta hedef 1.5 - 2 kilo.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızz herkese başarılar:):)

:21: :21:
hoşgeldin canım sende:79::79:
bizden 1 gün önce gidiyorsun hadi inşallah veririz şu kiloları. Ben sabredemiyorum tartıyı her gördüğümde tartılıyorum.Bazen 58 çıkıyor bazen 57.6 bu arada gidip geliyor:69:

Nişanlımın sözü var (artık eşim diyebilirim) sürprizim var sana diye. Aslında ona göre normalim de benim kilo vermeyi ne kadar istediğimi bildiğinden teşvik ediyor. :82:

Bende kahvaltıda yiyorum:)
belli süre yemedimmi aklıma gelmiyor ama bi yemeye başladımmı kriz gibi ger gün yiyesim geliyor.
Her zamanki gibi yediklerine dikkat et. kilo verdiğini düşün. Veremedikçe moralin bozulmasın çünkü bu dönemden sonra hızla verceksin. kendini o şekilde motive et.
Sende de oluyormu bilmiyorum ama sabah kalktığımda baktığım kilomla akşam yatarkenki kilom arasında 1-1.5 kilo oluyor. ben o kadar yemiyorumdur ya. neden öyle acaba?

aksam tartilma canim bu cok normal aynen bende dahil herkesde oluyor su an tartilsam eminim bir kilo fazla cikarim cunku gun icinde yediklerimiz ictiklerimiz hemen gitmiyor:1: en iyisi sabah ac karnina tartilmak. moralde bozuluyor ya nerdeyse bir aydir ayni kilodayim insan sikiliyorda evde olsam kolayca verebilirimde is olunca yorgunluk halsizlik sislikde yapiyor sanirim aslinda dedigin gibi hersey dusuncede bitiyor

bende de ayni seyler vardi kriz gibiydi aliskanlikdan iste ben su sekilde buyuk kismini atlattim bir kere kendini iyi motivasyon edip sartlanman lazim yememen gerekiyorsa yemiyeceksin zaten kilo verdigini gorunce cok daha moralin duzelecek elin gitmiyecek bile o abur cuburlara baska mesala kitap oku film izle muzik acip hopla zipla bunlar belkide atistirma hissini ortadan kaldirmaya yardimci olur. o ataklarda eminim 15 dk sabir edersen gececektir

benimde bugun tatil gunumdu yani diyet konusunda:1: hala atistiriyorum aslinda birakacaktim ama sizleri gorunce devam dedim birakmamin sabebi verememdi neyse ki sizlerin yardimiyla kendimi toparladim. pes etmek yok kizlar ben soyle yapacam gun icinde yediklerimi aksam yazarim lutfen birbirimize destek olalim buna sanirim hepimizin ihtiyaci var. yarin yeni bir gun hadi bakalim:66: sanirim bagli kalabilecegimiz bir diyet listesi yok o halde yediklerimize dikkat ederek insallah saglikli bir sekilde kilolarimzla vedalasiriz

Bende kışın evde otur otur kilo alıyorum yazın hobi bahçesinde çalışıp kiloları atıyorum. Geçen yıl yaz başında 61 kiloydum yaz sonunda 56 ya düştüm. Kendimi kuş zannettim. Sizede tavsiye ederim hem zihnen hemde bedenen rahatlıyorsunuz. Zaten komşularla yarışıyoruz. Kimin bahçesi daha güzel olacak diye vakit nasıl geçiyor bilemiyoruz. Çocuklarıda bahçede bir yemek vakti görüyorum sonra kayboluyorlar. Daha çok lifli ve tatlı olmayan sebzeler öneriyorlar . Bende bol bol salatalık yiyorum.

Back
X