- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 52
- Konu Sahibi le_sourire
aksam tartilma canim bu cok normal aynen bende dahil herkesde oluyor su an tartilsam eminim bir kilo fazla cikarim cunku gun icinde yediklerimiz ictiklerimiz hemen gitmiyoren iyisi sabah ac karnina tartilmak. moralde bozuluyor ya nerdeyse bir aydir ayni kilodayim insan sikiliyorda evde olsam kolayca verebilirimde is olunca yorgunluk halsizlik sislikde yapiyor sanirim aslinda dedigin gibi hersey dusuncede bitiyor
Kendimi tutabilsem tartılmam canım ama merak işte

Yiyip içip tartılıyorum

meyve yiyorum tartılıyorum

Amaaaaaaaaaaaa kilo vermişim ben. sabah aç karnına 57.2 çıktım. Bugün gün içinde hep 57ydim. küsuratları sürekli oynasa da akşama kadar 57 yi görmek sevindiriciydi

Bende kışın evde otur otur kilo alıyorum yazın hobi bahçesinde çalışıp kiloları atıyorum. Geçen yıl yaz başında 61 kiloydum yaz sonunda 56 ya düştüm. Kendimi kuş zannettim. Sizede tavsiye ederim hem zihnen hemde bedenen rahatlıyorsunuz. Zaten komşularla yarışıyoruz. Kimin bahçesi daha güzel olacak diye vakit nasıl geçiyor bilemiyoruz. Çocuklarıda bahçede bir yemek vakti görüyorum sonra kayboluyorlar. Daha çok lifli ve tatlı olmayan sebzeler öneriyorlar . Bende bol bol salatalık yiyorum.
Çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim. Beyni bişeylerle meşgul etmek acıkma hissini azalttığından dediğinizde haklısınız.
Salatalığı bende yiyorum.Tok tutuyor