• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Diyeti Deneyimlerimiz

aksam tartilma canim bu cok normal aynen bende dahil herkesde oluyor su an tartilsam eminim bir kilo fazla cikarim cunku gun icinde yediklerimiz ictiklerimiz hemen gitmiyor:1: en iyisi sabah ac karnina tartilmak. moralde bozuluyor ya nerdeyse bir aydir ayni kilodayim insan sikiliyorda evde olsam kolayca verebilirimde is olunca yorgunluk halsizlik sislikde yapiyor sanirim aslinda dedigin gibi hersey dusuncede bitiyor

Kendimi tutabilsem tartılmam canım ama merak işte:68:
Yiyip içip tartılıyorum:1:Su içiyorum tartılıyorum:D
meyve yiyorum tartılıyorum:1:
Amaaaaaaaaaaaa kilo vermişim ben. sabah aç karnına 57.2 çıktım. Bugün gün içinde hep 57ydim. küsuratları sürekli oynasa da akşama kadar 57 yi görmek sevindiriciydi:1:

Bende kışın evde otur otur kilo alıyorum yazın hobi bahçesinde çalışıp kiloları atıyorum. Geçen yıl yaz başında 61 kiloydum yaz sonunda 56 ya düştüm. Kendimi kuş zannettim. Sizede tavsiye ederim hem zihnen hemde bedenen rahatlıyorsunuz. Zaten komşularla yarışıyoruz. Kimin bahçesi daha güzel olacak diye vakit nasıl geçiyor bilemiyoruz. Çocuklarıda bahçede bir yemek vakti görüyorum sonra kayboluyorlar. Daha çok lifli ve tatlı olmayan sebzeler öneriyorlar . Bende bol bol salatalık yiyorum.

Çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim. Beyni bişeylerle meşgul etmek acıkma hissini azalttığından dediğinizde haklısınız.
Salatalığı bende yiyorum.Tok tutuyor:51:

diyetçiler erken pes etmişsiniz ya:1:
Beni yalnızmı bıraktınııııııııııııızzzzzzzzzzzz:37:
ben sabah aç karnına 56.7 çıktımm:46:
Göbiş gitmiyor ama o orda böyle minicik çıkıtı oluyor hala.nerden gidiyor bu kilo:63:

Son düzenleyen: Moderatör:
az önce baktım yine ve gayet güzel gidiyorum
56.6:nazar:
Kimse katılmıyor artık:41:
bende yazmıcam bundan sonra:63:

diyetçiler erken pes etmişsiniz ya:1:
Beni yalnızmı bıraktınııııııııııııızzzzzzzzzzzz:37:
ben sabah aç karnına 56.7 çıktımm:46:
Göbiş gitmiyor ama o orda böyle minicik çıkıtı oluyor hala.nerden gidiyor bu kilo:63:

ay ne güzel verebilmişsin kilo ben yazmaya utanıyorum çnükü pek dyet yapamadm hattakilomda artış var gibi:50: dün bra az yedim bugün yne iyi gidiyorum... bakalım 22 haziranda kampa gidicem ozamana kadar 2 kilo versem keşke :14:

sıkıntı stres sinirim bozuluyo bde mens dönminde sürekli tatlı yemk istyor cnm. tipimlede çok uğraşıyorum bu aralar depresyondamıyım neyim

Ben de göbeğimden kurtulmak ıstıyorum . Aslında kilom normal ama göbeğim dümdüz olsun istiyorum :16:

Ah canım bizde istiyoruz onu ama maaleseeeefff olmuyor. zayıfladım ben ama göbiş hala minicik çıkıntı var.
En sonunda dayanamıcam yicem ya:56::56:

ay ne güzel verebilmişsin kilo ben yazmaya utanıyorum çnükü pek dyet yapamadm hattakilomda artış var gibi:50: dün bra az yedim bugün yne iyi gidiyorum... bakalım 22 haziranda kampa gidicem ozamana kadar 2 kilo versem keşke :14:

sıkıntı stres sinirim bozuluyo bde mens dönminde sürekli tatlı yemk istyor cnm. tipimlede çok uğraşıyorum bu aralar depresyondamıyım neyim

verdim canım ama farkedemiyorum ben göbiş gitmeyince:17:

bende yarın başlıyorum 168 boyundayım 61 kıloyum hedefim 57 :)))

boyuna göre kilon normal gibi:44:

An itibariyle tam 2 kilo verdim.
Vermek istediğim 2 kiloyu verdim.çıtayı yüksek tutup hedefimi 4 kg olarak belirlemiştim. I ıh yemiyo:37:
Veremicem sanırım ama pes etmedim. 55 i görcem haftaya cumaya kadar:52::52:

An itibariyle tam 2 kilo verdim.
Vermek istediğim 2 kiloyu verdim.çıtayı yüksek tutup hedefimi 4 kg olarak belirlemiştim. I ıh yemiyo:37:
Veremicem sanırım ama pes etmedim. 55 i görcem haftaya cumaya kadar:52::52:

ne durumdasınn. koşuşturmacayla gitmiştir baya bende 1 kilo verdim =) kampa gidene kadar vericem demiştim zaten kampa gidemedim heves de kalmadı:43: ama ynede dikkat ediyorum

ne durumdasınn. koşuşturmacayla gitmiştir baya bende 1 kilo verdim =) kampa gidene kadar vericem demiştim zaten kampa gidemedim heves de kalmadı:43: ama ynede dikkat ediyorum

Şuan tam 56.0 ım.Koşturmacanın içinde zayıfladım. Tatilde biraz aldım gibi olduysa da :56:gelince telafi ettim:nazar:
SEn ne durumdasın?

Back
X