• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Diyeti Deneyimlerimiz

le_sourire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
39
0
86
34
Ankara
merhaba herkese. ben okullarında tatil olmasıyla artık bu erteleme işini bırakıp diyete başlamak istiyorum.ancak genelde gün başında az yiyim deyip akşama doğru işin ucunu kaçırıyorum ve zaten bugün de gitti diyerek yemelerime devam ediyorum... şimdi burda benmle birlikte diyete başlıyacakları bulursam hem bir sorumluluğumuz olur hemde daha motive oluruz diyedüşündüm. bir de nasıl bi dyet uygulasam bilemiyorum amacım 5 kilo vermek. bildiğiniz iyi bir liste varsa buraya yazalım ve uygulayalım hepbirlikte. isterseniz bu günü erteleyebiliriz de :86:
ne dersiniz kimler katılmak ister??
:16:

düğüne 15 gün var geç kalmış sayılmam heralde dimiiii:52::52:
ben varımmmm inşallah 2 kilo verebilirimmm:52::31:

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki sayılmassın 3 bile olur. hatta benm amacımda 15 günde 3 kiloyu vermek. çünkü ilk başladığımızda daha hızlı verebiliyoruz...:76:

hadi o zaman hedefimi belirliyorummmmm:)

şuan tam olarak bilmiyorum kilomu. geçen ay koşuşturmacadan dolayı 2 haftada vermiştim 3 kilo
şuan biraz aldım sanırım. 58 oldum diye düşünürsem hedefim 54......:1:
Haydi bismillah...:)
:8::8:

dediğim sayıdan çıtamı yüksek tuttum biraz sanırım ama olsun. Azmedicem:1:

Bende baslamak istiyorum diyettt yapamam fazla ama sporla vermeye caliscamm nefrettt ediorum gobegimden......:18:

bende göbekliyim. amakilo verncede vücut direk yağ en fazla nerdeyse ordan yakmasını biliyor.

sabah aç karna braz spor yapalım müzik olsun mekik olsun yemekten önce spor yapmak drek yağ yakıcı etki gösteriyor. bir yarım saat buna ayıralımmmm. daha sonra yediklerimizi de burda paylaşalım...

şekeri kesip ekmeği azaltıyoruz haydi bakalımm çok azimliyim. yarın sabah tartılıp kilomuzu yazalımmm:66::66:

58.2 kiloymuşum.
sadece su içtim.. kahvaltı etmicem.
bize katılacak yokmuuuuuuuuu

ben de katılıyorum :)) benim de 4 -5 kilo vermem gerek ama benim acelem yok yavaş yavaş versem de olur aman almıyım da yeter :9::9::9:

bende katilmak istiyorum araniza kizlar, peki nasil bir diyet uygulayacaz. ben calisiyorum calisinca malum yorgun eve geliyorsun ve ac olmasan bile herseyi yemek istiyorsun. benim 3 kilo fazlam var

Her akşam diyete karar veriyorum.kahvaltıyı atlatıyorum öğlen de ama akşamı zor ediyorummmmm ve suçluluk duygusu sonrası...

bende katilmak istiyorum araniza kizlar, peki nasil bir diyet uygulayacaz. ben calisiyorum calisinca malum yorgun eve geliyorsun ve ac olmasan bile herseyi yemek istiyorsun. benim 3 kilo fazlam var
konu sahibi arkadaş uğramaz oldu buraya:) ben cevap vereyim:)Hoşgeldiniz:1:
Ben diyet uygulamıcam. Herşeyden azar azar yiyorum. şekeri en en en az düzeye indirdim. bide yemek yerken şu dikkatimi çekti. Yerken biraz ara verirsem (örneğin telefonla konuşuyorum) bida sofraya oturduğumda doyduğumu hissediyorum. Kaldığım yerden başlayamıyorum. şimdilik planım bunlar. Değişir yine biliyorum:1::1:

Her akşam diyete karar veriyorum.kahvaltıyı atlatıyorum öğlen de ama akşamı zor ediyorummmmm ve suçluluk duygusu sonrası...
Demekkiiiiii kahvaltıyı yapcakmışız. sonra zaten bizi belli süre tok tutacakmış ve yediklerimiz eriyecekmiş. Öğlen az akşam da az yiyecekmişiz.. :1:
Hepimize kolay gelsin.
Herkes kilolarını boylarını yazabilirmiii
Ben 165-58:82:

bende yarın sabah başlicam inş. vermek istediğim 6 kilo var nisan ayında karar verdim zayıflamaya ve o zaman 71 kiloydum şimdi ise 64 kiloyum buyum 1,63 hedefim 58. hadi kızlar gücümüzü herkese gösterelim.:32::46:

Katı gıdaları hayatımdan çıkarsam gene olacak sanıyorum.çorba,yoğurt,meyve ile devam etsem amacıma ulaşırım sanıyorum..

bende yarın sabah başlicam inş. vermek istediğim 6 kilo var nisan ayında karar verdim zayıflamaya ve o zaman 71 kiloydum şimdi ise 64 kiloyum buyum 1,63 hedefim 58. hadi kızlar gücümüzü herkese gösterelim.:32::46:

2 ayda verdiğin kilo 7 muuuuuuuuuuu:53::53:
Çok güzel kilo vermişsin. Diyet falan uyguladınmı nasıl verdin o kadar ya. Ben çok sağlıksız bi şekilde verdim 3 kilo kadar. ama 1 kilosunu geri almışım.
:7::7: gücümüzü irademizi göstericezz:29:

Katı gıdaları hayatımdan çıkarsam gene olacak sanıyorum.çorba,yoğurt,meyve ile devam etsem amacıma ulaşırım sanıyorum..

katı gıdalar derken?
BEn ekmeği çıkardım. Sadece böyle illaki ekmekle yenecek bişey olduğunda yiyorum. evime 1 tane ekmek alıyorum abartmıyorum 1 haftada bitiyor:1:
sadece yoğurt meyve çok çorba çok acıktırıyor. yanına kalorisiz bişeyler yemek lazım aslında. Patates tok tutuyor ama nişasta olduğundan yağa dönüşür..
kilo alması kolay vermesi neden bu kadar zor allahımmm:26:

bende iki ay dikkat ederek 8 kilo verdim ama su son 3 kilo gitmiyor bazi gunleri ac geciriyorum ama takildi gitmiyor resmen deli oldum ya mesala sabah 300 gram vermis olarak gozukuyorum diger gun hopp ayni kilo hatta bazen 200 gram bile fazla ciktigi oluyor ne onerirsiniz kizlar:50:

Back
X