- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi PambukPrensess
-
Sadece oğlunu ısırıp sizi ısırmaması tuhaf geldi bana acaba sivrisinek değilde başka bişey olabilir mi?Hanımlar merhaba,
Havalar ısındı ve tabi sivrisinekler coştu. 5 yaşında ki oğlumda ısırmadıkları yer kalmamış. Spreyledim, odasına sivrisinek kovucu taktım ama yine ısırıklarla dolu. Kızımda ve bizde hiçbirşey yok. Kaşıntı için fe.. adında bir jel buldum (yasak mı adı bilmiyorum) onu alacağım bu akşam. Sizler neler yapıyorsunuz ?
Sivrisinekler bazı kan gruplarını çok severmiş onunla alakalı muhtemelen. Bizde de kalabalık otursak bile hep beni ısırırlarSadece oğlunu ısırıp sizi ısırmaması tuhaf geldi bana acaba sivrisinek değilde başka bişey olabilir mi?
Hepimiz aynı gruptanız. Çocuğum evladım yavrum akça pakça tombik olunca ona yanaştılar herhaldeSivrisinekler bazı kan gruplarını çok severmiş onunla alakalı muhtemelen. Bizde de kalabalık otursak bile hep beni ısırırlarbu arada aynı derten bende muzdaribim. 7 aylık bebeğe kimyasal bişey sıkma taraftarı değilim. Fişe takılanlar da çok aklıma yatmıyor zararı olabilir diye. Napcam bilmiyorum.
Benim pamuk prensesimi de ısırmış geçen gün, hak geçmesin diye her uzvundan ısırmış. Trendyol dan sineklik aldım. Kapattım her yeri.Hepimiz aynı gruptanız. Çocuğum evladım yavrum akça pakça tombik olunca ona yanaştılar herhalde
Bizim evde de sadece beni ısırıyor. O grubu ,kadın, çocuk,bebek varsa evde direkt ona gidiyorlarmiş. Dermatolog söylemişti bana.Sadece oğlunu ısırıp sizi ısırmaması tuhaf geldi bana acaba sivrisinek değilde başka bişey olabilir mi?
Yok yani yorgan biti denilen bişey var hani öyle bişey olabilir mi dıye sormak istedim yorumları okudum da kan gurubu ile ilgili de olabilir. Bitkisel damla kullana bilirsin lavanta yağı falan bi araştır istersen.Kabarcıklar sivri ısırığı. Başka ne olabilir ki ? Birde çocuk hep aynı yerde yattı, eşya değişimi falan da yok.
Benim oğlum kız ve eşim 0 ben A gurubuyum bahçeye çıkalım kan grubu fark etmiyor o lanetlereBizim evde de sadece beni ısırıyor. O grubu ,kadın, çocuk,bebek varsa evde direkt ona gidiyorlarmiş. Dermatolog söylemişti bana.
Açıkta evet olabiliyor ama ev ortamında direkt 0 ları hiç kaçırmiyorlarBenim oğlum kız ve eşim 0 ben A gurubuyum bahçeye çıkalım kan grubu fark etmiyor o lanetlere
Bakan benim oğlan harita gibi geziyor evdeAçıkta evet olabiliyor ama ev ortamında direkt 0 ları hiç kaçırmiyorlarözellikle ayak bileklerinden.
Bazı kan gruplarına ve bazı ten kokusuna daha fazla gelırSadece oğlunu ısırıp sizi ısırmaması tuhaf geldi bana acaba sivrisinek değilde başka bişey olabilir mi?
Hanımlar merhaba,
Havalar ısındı ve tabi sivrisinekler coştu. 5 yaşında ki oğlumda ısırmadıkları yer kalmamış. Spreyledim, odasına sivrisinek kovucu taktım ama yine ısırıklarla dolu. Kızımda ve bizde hiçbirşey yok. Kaşıntı için fe.. adında bir jel buldum (yasak mı adı bilmiyorum) onu alacağım bu akşam. Sizler neler yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?